Kuva: Instagram

Kuvat, jotka saavat jokaisen koiranomistajan repeämään nauruun - katso vaikka!

17.06.2017 14:15 - Katariina Auvinen - Luettu 1 132 kertaa

Elämä lemmikin kanssa ei ole aina niin helppoa. Tätä helpottaa toisaalta tieto siitä, että muillakaan elo lemmikin kanssa ei mene aina niin putkeen.

Oletko joskus tullut kotiin ja löytänyt kukkamullat pitkin ja poikin leviteltynä ympäri kämppää? Tai vastaavasti viettänyt laatuaikaa kokoamalla posteista revittyjä palasia yhdeksi kokonaiseksi kirjeeksi? Jos olet, voit hyvin samaistua näiden koiranomistajien sielunelämään.

Dogshaming-kuvien ideana on jakaa kuva lemmikistä siinä vaiheessa, kun koira on tehnyt jotain kiellettyä. Yleensä koiran vieressä on lappu, johon on kirjoitettu, mitä rakas karvatassu oli sillä kertaa keksinyt. Yleisesti ottaen tuloksena on kaikkea muuta, kuin häpeävä karvakerä. Katso vaikka alta!

1. Tämä omistaja olisi toivonut, että murtunut nenä olisi tullut hieman katu-uskottavammin. Sen sijaan koira törmäsi naisen nenään murtaen sen. Jos kuva ei näy, katso se tästä.  

2. Tämä koira päätti tutustua viereiseen autoon hyppäämällä sen sisälle, koska auton kuljettaja söi kanaa. Hän ei häpeä asiaa ollenkaan. Katso kuva alta, tai täältä.

Totally saved my Monday! #yum #afterthatchicken #dogshaming

A post shared by Callie Noble (@callie.noble) on

3. Tämän koiranomistajan maanantai ei alkanut parhaimmalla mahdollisella tavalla. Lemmikki pyöri ensin kakassa heti aamutuimaan, juuri silloin, kun lasten piti olla ajoissa koulussa. Kuva näkyy myös täällä. 

4. Tämä kehveli meni pissaamaan omistajan sukulaisen hääpuvulle. Toivottavasti kyseessä ei sentään ollut hääpäivä. Näet kuvan täältä

OMG BAD DOG!!! #baddog #dogshaming #dogsofinstagram

A post shared by 💖✨🌟💖Amberley 💖✨🌟💖 (@beautybyamberley) on

5. Tämä koira halusi juhlia omistajiensä ensimmäistä hääpäivää ja mitenkäs muutenkaan, kuin syömällä omistajiensa kakun. Näet kuvan myös täältä

Lue myös: Kuinka pitää joulukuusi ja lemmikit erossa toisistaan? Katso repeilyttävä kuvasarja

Lähde: Instagram

Arvostele artikkeli

Kuuntele Radio Novaa puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat