Eskon kanssa on Heidi Suomi, Suvin vielä lomaillessa. Seppo Räty tietämättömyys saa Heidin pohtimaan yleissivistyksen tasoa, tai mikä on yleissivistystä. Samalla myöskin sukelletaan Instagram-maailmaan ja lemmikkien tileihin, koska kuka niitä seuraa ja miksi? Yhteishaun kynnyksellä he myös muistelevat omia lapsuuden haaveammatteja ja miten ne ovat kariutuneet.
Suvilla menee totaalisen hermo Thaimaan matkan järjestelyissä. Voiko lemmikkejä käyttää tekosyynä tai kuka uskoo, jos lemmikit ovat oikeasti syyllisiä. Kaverin puolesta kyselen osiossa puhutaan heippalapuista, onko se oikea tapa käydä keskustelua naapureiden kanssa?
Kaverin puolesta kyselen -viesti saa Suvin hämmästymään mille kaikelle voidaan antaa nimeksi Esko Eerikäinen? Myös joululahjat puhuttavat heitä, pitääkö lahjasta olla aina kiitollinen vai saako sanoa suoraan mitä ajattelee? Suvi ja Esko antavat myös näytteet ruotsin kielen taidoistaan, kumman sinä palkkaisit näytteiden perusteella?
Novan Iltapäivässä joulukuu startataan Suvi Hartlinin ja Mikko Suursalmen seurassa. Esko siis jatkaa vielä lomailuaan.
Novan Iltapäivässä Roopea vaivaa someahdistus ja Suvilla erikoinen harrastus asuntojen parissa.
Asiantuntijan mukaan säätä kannattaa tutkailla muutenkin kuin lämpömittarin kautta.
Anssin kanssa studiossa on illoista tuttu Heidi Suomi, kun Niina on lomalla. Tänään puhututti sekä nuorison käyttämät lyhenteet että 2020-luvun statussymbolit. Mutta mikä ihme on koirien viini? Kuuntele, niin tiedät!
Videota on katsottu Facebookissa yli 170 000 kertaa.
Luontoon hylätään yhä tuhansia koiria ja kissoja vuosittain, kertoo MTV.
Kuvassa koira istuu pelokkaana pöydän alla.
Syypää saattaa olla huolimaton lemmikin omistaja.
Osa olisi valmis jopa lopettamaan lemmikin, selviää tuoreesta tutkimuksesta.
Pupuja seuraa Instagramissa yli 10 000 ihmistä.
Asiasta raportoi LadBible-viihdesivusto.
80 prosenttia kyselyyn vastanneista olivat sitä mieltä, että ikävöivät lemmikkiä lomalla, vaikka lemmikki olisi hyvässä hoidossa.
Iänikuinen vitsi että lemmikit ja omistajat näyttävät toisiltaan. Mutta sehän pitää joidenkin kohdalla paikkansa!