Radio Novan Aamussa Kimmo on sitä mieltä että shamaani on hyvä jätkä ja Minnalla on tähän eri tiedot. Tuottaja - Markuksen yöunet on kuu vienyt ja Minnan mopoilut eivät mene kuin Strömsössä, kuuntele Iltapalat tästä!
Pentulive alkaa syyskuun lopulla.
Lenkillä kannattaa pitää silmällä, mitä koira matkan varrella nuuskii.
Radio Novan Päivässä seurattiin Lillin viikon kohokohtaa, johon kuului reissu Linnanmäelle ja pieni suloinen perheenjäsen. Järjestely ja siivoaminen ei ole sama asia, jos Niinalta ja Lorelta kysyy. Tähän kinkkiseen tilanteeseen tarvittiin apua kuulijoilta sekä tuottaja-Nealta. Mieli RY:n mielenterveyden edistämisen asiantuntija Marja Snellman-Aittola vastaili lasten- ja nuorten mielenterveyttä koskeviin kysymyksiin. Yhtyeensä kanssa uutta musiikkia julkaissut Roope Salminen vieraili Niina Backmanin haastateltavana. Kuuntele kooste tästä!
Sarjassa seurataan koirien matkaa romanialaisilta koiratarhoilta Suomeen.
Bobi voi edelleen iästään huolimatta hyvin.
Bayley on vanhanenglanninlammaskoiran ja puudelin sekoitus, joka on kuin ilmetty Ressu-hahmo.
Keräämättömissä jätöksissä pesii vaarallisia tauteja ja loisia.
Omistajat huomasivat nopeasti, että koiralla on tietynlainen ominaisuus.
Yksi rotu on pitänyt kärkisijaa jo vuodesta 2009 lähtien.
Koirien hajuhermoista on löydetty yhteys näköaistimuksista vastaavan aivolohkon kanssa.
Radio Novan Aamussa Aki puhuu koiraa ja Minna on menny ihan höyryillä. Tulevan laavureissun päivämäärä lyödään lukkoon sekä mietitään tuhmuutta, kuuntele jälki-istunto tästä!
Esko ja Suvi pohtivat ratkaisua naamakarvoitukseen Kaverin puolesta kyselen osiossa. Onko pelkät viikset ok vai pitääkö parrasta ja viiksistä muodostaa kokonaisuus? Suvilla on myös kädessään kello, jonka ideaa Esko ei aivan ymmärrä. Tosin ei Suviltakaan löydy ymmärrystä Eskon ratkaisulle optikkoliikkeessä. Turkulaisesta näyttelystä he ovat yhtä mieltä, mistä tämä idea on lähtenyt?
Radio Novan Aamussa ihastellaan kuinka Briteissä turret saavat lohtua omasta tv-kanavastaan, kun meillä päin on tarjolla vain pari apinoille suunnattua erikoiskanavaa. Minna ja Aki pohtivat naurattaako Kultaistanoutajaa kuitenkaan samat asiat, kuin vaikkapa Schaeferia? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Pekka Poudan säälähetyksessä nähtiin suloinen karvakuonokaksikko.
Radio Novan Iltapäivässä tuskaillaan matematiikkaa ja latureita.