Jenni Vartiaisen ihana tauko: Laulutunteja kavereille ja musiikin tekoa luottotyyppien kanssa!

16.08.2013 21:02 -

Jenni Vartiaisen uusi paluusingle ja samalla lähes kahden vuoden tauko on ohi. Laulajan uutuus Junat ja naiset on saanut välittömästi riemukkaan vastaanoton kuulijoissa. Vartiaisen uutuusalbumi Terra, ilmestyy kauppoihin 4. lokakuuta.

Kuuntele koko haastattelu:

Jenni Vartiainen vieraili Radio Novassa Minna Kuukan ja Ile Jokisen vieraana Perjantai Perjantai -ohjelmassa. Mitä Jenni puuhasi taukonsa aikana?

- Tässä välissä mä viimein valmistuin koulusta. Musta tuli laulumaikka. Sit, kun sain sen valmiiksi, jatkoin tiiviimmin levynteon kanssa, Jenni summaa lähes kahden vuoden "taukoaan".

- Mä nytkin olen tehnyt (pitänyt laulutunteja) kollegoille, kavereille...ikään kuin taito pysyy yllä, mutta en välttämättä tule sitä tekemään ainakaan täyspainoisesti. Se on kivaa, mielenkiintoista ja mikä edelleen kiinnostaa. Joudun käyttämään sitä kaikkea tietotaitoa omassa työssäni, Jenni muistuttaa.Suosittu laulaja ei ottanut paineita edellisen albumin (Seili) menestyksestä.

- Käsittelen tätä niin uutena ja eri kokonaisuutena. Ei niitä (albumeja) voi päivän päätteeksi verrata. Koska jututkin on mennyt eteenpäin. Olen halunnut tehdä parhaan mahdollisen, mitä osaan tehdä...katsotaan uppooko?!Kuinka Jenni päätyi julkaisemaan Junat ja naiset -biisin ensimmäisenä?

- Junat ja naiset -biisin kanssa, kun näin tekstit ja tittelin, niin mulle tuli tosi vahva intuitiivinen olo, että se on tämä. Ilman että sitä oli vielä edes sävelletty.

- Kun biisiä tehtiin, sävelsin sen Jukan (Immonen) kanssa, aika nopeasti se rupesi tuntumaan siltä että: Tästä tulee se "lähtösinkku". Se kuvastaa aika hyvin sitä, mitä tässä kahden vuoden aikana olen tuntenut.

Ketkä ovat olleet tekemässä Terra-albumia?

- Mariskalta on tullut tekstejä, jotka olen Jukka Immosen kanssa säveltänyt. Teemu Brunilan kanssa olemme myös tehneet aika monta biisiä. Mun luottotyyppejä ja rakkaita ystäviä!

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat