Syksyllä kannattaa hankkia kaappiin jotain terrakottan väristä.
Perjantaisessa Katja Ståhlin luotsaamassa 7 oikein -ohjelmasarjan Riskirajoilla-ohjelmassa kuultiin Stockmann Yard -esikoiskirjan julkaisseen tavarataloetsivän tarina.
Jenni Vartiainen on ensimmäinen kotimainen artisti jolla on viisi Radiomonitorin mittaamaa radiosoittolistan ykkössijaa samalta albumilta. Kukaan ei ole aiemmin pystynyt samaan.
Jenni Vartiaisen Eden-single on toista viikkoa putkeen Suomen soitetuin radiokappale. Eden-single löytyy perjantaina 3.10. julkaistavalta Terra-platinapainokselta. 
Jenni Vartiaisen Terra-levyä on myyty jo reilusti yli tuplaplatinarajan, eli yli 55 000 kappaletta.
Jenni Vartiaisen perjantaina julkaistu Terra –albumi on myynyt tuplaplatinaa muutamassa päivässä ja kokonaismyynti on tällä hetkellä jo yli 50 000 kappaletta.
Poptähti Jenni Vartiainen on saanut valmiiksi odotetun, uransa kolmannen studioalbumin Terra. Ennen aktiivista musiikkiuraa, Jennin ajan täytti urheilu. Rankka treenaminen vaati myös veronsa.
Jenni Vartiaisen uusi paluusingle ja samalla lähes kahden vuoden tauko on ohi. Laulajan uutuus Junat ja naiset on saanut välittömästi riemukkaan vastaanoton kuulijoissa. Vartiaisen uutuusalbumi Terra, ilmestyy kauppoihin 4. lokakuuta.
Jenni Vartiaisen uusi paluusingle ja samalla lähes kahden vuoden tauko on ohi. Laulajan uutuus Junat ja naiset on julkaistu muun muassa iTunesissa ja Spotifyssa. Musiikkivideo julkaistaan tänään laulajan Facebook-sivuilla.
Jenni Vartiainen julkaisee paluusinglensä Junat ja naiset 16. elokuuta. Odotettu uutuusalbumi Terra, ilmestyy puolestaan kauppoihin 4. lokakuuta. Jenni Vartiainen saapuu Radio Novan haastatteluun perjantaina 16. elokuuta klo 9.00 uutisten jälkeen. Samalla kuullaan uutuuskappale!
Jenni Vartiainen julkaisee uuden albuminsa Terra, 4. lokakuuta. Albumin ensimmäinen single Junat ja naiset julkaistaan perjantaina 16. elokuuta.