Jenni Vartiainen Terra-platinapainoksen uusista kappaleista: Valtava ilo tarjoilla nämä kultakimpaleet

02.10.2014 13:27 -

Jenni Vartiaisen Eden-single on toista viikkoa putkeen Suomen soitetuin radiokappale. Eden-single löytyy perjantaina 3.10. julkaistavalta Terra-platinapainokselta. 

Terra-albumia on myyty yli 40 000 kappaletta eli tuplaplatinaa. Platinapainoksella on mukana kolme uutta kappaletta (Eden, Susta enkelit pitävät huolta ja Vanki) sekä kolme akustista versiota (Selvästi päihtynyt, Suru on kunniavieras ja Minä sinua vaan).

Ote Terra-platinapainoksen kiitostekstistä:

Terra on saanut jatkoa. Heti julkaisemisensa jälkeen lokakuussa 2013 se löysi tiensä moniin koteihin ja sydämiin. Sen johdosta, Terran vuosipäivänä, julkaistaan lisää lauluja. Niitä jotka jäivät albumilta aiemmin pois, ei sen takia että olisivat vähemmän hyviä tai vähemmän rakkaita, vaan siinä hetkessä ne eivät vain istuneet albumin kokonaisuuteen. Nyt on kuitenkin valtava ilo tarjoilla nämä kultakimpaleet. Kiitän teitä kaikkia tähänastistesta. Matka jatkuu"

Jenni Vartiainen lähtee kiertueelle jälleen lokakuun alusta ja kymmenen paikkakunnan konserttisalikiertue käynnistyy 23.10. Oulun Madetojan salista. Osa konserttisaleista on jo loppuunmyyty.  

Jenni Vartiainen on 2000-luvun menestynein naisartisti Suomessa. Vartiaisen levyjä on myyty yli 300 000 kappaletta ja  hän on urallaan voittanut yhdeksän Emma palkintoa.

Kilpailut

Uusimmat