Juhannuksen muistilista - Näin palvelut pelaavat viikonloppuna!

21.06.2012 08:00 -

Juhannus muuttaa aukioloaikoja ja matkustusaikatauluja. Kurkkaa aikataulut hyvissä ajoin ja vietä mutkaton juhannus!

RUOKAKAUPAT

Vähittäiskauppojen aukioloajat:

Juhannustorstai 21.6 - Kaupat ovat normaalisti auki
Juhannusaatto 22.6 (pe) klo 7-12
Juhannuspäivä 23.6 (la) kaikki kaupat ovat kiinni
Sunnuntaina 24.6 alle 400m2:n suuruiset myymälät saavat olla vapaasti auki, suuremmat klo 12-18

Näiden lisäksi monet erikoismyymälät sekä huoltoasemat palvelevat monilla paikkakunnilla vaihtelevin aukioloajoin.

JUHANNUSJUOMAT

Alkon myymälät ovat avoinna torstaina 21.6 klo 20:een asti. Juhannusaattona kaikki myymälät ovat avoinna klo 9-12, ja ne avaavat ovensa seuraavan kerran maanantaina. Lisää: alko.fi

PANKIT

Pankit ovat avoinna normaalisti torstaina 21.6. Juhannusaattona ne ovat kiinni ja avautuvat jälleen maanantaina.

POSTIT

Postin omat myymälät sulkevat juhannusaaton aattona, torstaina 21.6. viimeistään klo 18.00. Juhannusaattona perjantaina 22.6. ja juhannuspäivänä lauantaina 23.6. Postin omat myymälät ovat kiinni.

Palveluyritysten yhteydessä toimivat Postin myyntipisteet palvelevat juhannuksen aikaan omien aukioloaikojensa mukaan. Huomaa myös muutamien erikoispostien aukioloajat. Lisää: posti.fi

BUSSILIIKENNE

Juhannus tuo muutoksia bussiliikenteeseen ja tarkat aikataulutiedot saa Matkahuollosta. Juhannus on myös vuoden vilkkain matkustusajanjakso, joten matkaliput kannattaa ostaa ajoissa. Eniten matkustajia on liikkeellä torstaina 21.6. ja juhannusaaton aamupäivänä 22.6.

Poikkeukset aikatauluissa juhannuksena:

to 21.6. torstailiikenne, voidaan ajaa myös erilliset perjantaivuorot pe 22.6. lauantailiikenne, klo 13 ja sen jälkeen lähtevää liikennettä on rajoitetusti la 23.6. vuoroja ajetaan rajoitetusti su 24.6. sunnuntailiikenne, joitakin aamuyön vuoroja voi vielä olla peruutettu

VR

Junat ovat kulussa torstaina 21.6, kuten perjantaisin. Perjantaina 22.6 junat ovat kulussa kuten lauantaisin. Lauantaina 23.6 junat ovat kulussa kuten sunnuntaisin.

Kaikkina juhannuksen päivinä on junien kulussa muutoksia sekä muutamia lisävuoroja. Tarkasta tiedot TÄÄLLÄ

ONKO PIHASSASI LIPPUTANKO?

Lippu nostetaan juhannuksena salkoon kello 18.00. Muista liputuspäivistä poiketen juhannuksena saa liputtaa yli yön aina juhannuspäivän iltaan klo 21 saakka.

RADIO NOVA JUHANNUKSENA

Radio Nova on mukana suomalaisten juhannuksessa. Tarjolla uutiset tasatunnein, sekä juhannuslauantaina legendaarinen Juhannus TOP200-lista! LUE LISÄÄ TÄÄLLÄ!

(Radio Nova, Posti, VR, Matkahuolto)

Kilpailut

Uusimmat