Haloo Helsinki! tarjosi huikean live-elämyksen Nova Stagella uuden Kiitos ei ole kirosana -albumin julkaisun kunniaksi.
Haloo Helsinki! julkaisee 3.10. uuden Kiitos ei ole kirosana -levyn. Albumin avausbiisi kantaa nimeä Köpis 2012, joka on Ellin säveltämä ja sanoittama ote omasta elämästä.
Eurovision laulukilpailun historia ulottuu 1950-luvun puolivälin tienoille saakka. Kertaluontoiseksi ajateltu kisa järjestetään jo 57. kertaa.
Radio Nova soittaa tuttuun tapaan legendaarisen Juhannus TOP200-listan juhannuslauantaina. Lista soitetaan kokonaisuudessaan klo 8-23 välisellä ajalla. Listakärki selviää siis klo 22 jälkeen (22.6) illalla!
Tuore Oscar-voittaja Adele hämmästyttää saavutuksillaan. Laulajan tammikuussa 2011 julkaistu menestysalbumi 21 oli vuoden 2012 myydyin albumi maailmassa, edellisen vuoden tapaan.
Tapahtui helmikuussa 2012: Radio Novan Minna Kuukka ja Ari Hursti pääsivät todistamaan iloista tapahtumaa suorassa radiolähetyksessä, kun he saivat yllättävän puhelinsoiton. Mitä sen jälkeen on tapahtunut?
Kortin koko ja pääväri pysyvät ennallaan, mutta ulkoasu ja tietojen asettelu muuttuvat hieman.
Britannian musiikkiteollisuus on julkaissut vuoden 2012 myydyimmät albumit ja kappaleet. Samalla vahvistettiin, että levymyynti on laskenut 10 prosenttia edellisestä vuodesta.
Samuli Edelmann esitti Nova Stagella kultaa myyneeltä Hiljaisuuden valo -joululevyltään kolme upeaa kappaletta.
Legendaarinen kasaritähti Kim Wilde on nousemassa Youtube-hitiksi sattumalta tai harkiten. Wilde oli Ricky-veljensä kanssa matkalla kotiin radiokanava MagicFM:n joulujuhlista. Täpötäydessä metrossa matkustaneet sisarukset päättivät viihdyttää metromatkustajia laulamalla...
MTV on julkaissut listan vuoden 2012 parhaimmista kappaleista. Musiikkikanava listasi kappaleet niiden suosion. listamenestyksen ja näkyvyyden perusteella.
Isänmaamme Suomi täytti 6.12.2012 kunniakkaat 95 vuotta. Radio Nova oli mukana Linnan juhlien kuumissa tunnelmissa.
Youtubeen on lisätty tyylikäs video, johon on miksattu vuoden 2012 parhaat popkappaleet. Mukana on yli 50 vuoden isointa hittiä.
Syksyllä 2006 perustettu Haloo Helsinki! julkaisee kokoelmalevyn Helsingistä maailman toiselle puolen – Vuodet 2007–2012 marraskuussa.
Rockin kuningas Elvis Presley kuoli 16.8 vuonna 1977. Samalla päivämäärällä syntyi popin kuningatar Madonna vuonna 1958. Merkityksellinen päivämäärä siis. Kuninkaan kuolema, kuningattaren syntymä.
Ruotsalainen poptähti Darin palaa uudella singlellä Nobody Knows, joka on parhaillaan Ruotsin iTunes-ykkösenä.