No nyt on stadionmeininkiä – katso Haloo Helsinki! -yhtyeen livetaltiointi Nova Stagelta

16.10.2014 10:58 -

Haloo Helsinki! tarjosi huikean live-elämyksen Nova Stagella uuden Kiitos ei ole kirosana -albumin julkaisun kunniaksi.

Yksi tämän hetken kovimmista kotimaisista bändeistä tarjosi ainutlaatuiset liveversiot Köpis 2012, Beibi, Vihaan kyllästynyt ja Kiitos ei ole kirosana -kappaleista.

Nova Stage -keikan ja albumin avausbiisi kantaa nimeä Köpis 2012, joka on Ellin säveltämä ja sanoittama ote omasta elämästä.

– Siinä on aika sellainen läsnäoleva fiilis. Tämä on mulle tärkeä biisi, ote elämästä. Levyt ovat katsantoja menneeseen, ja meille sellaisia ikuisia päiväkirjoja, Elli kertoo kappaleesta.

Ensimmäistä kertaa Nova Stagen ovet avattiin faneille. Järjestimme kilpailun, jonka kautta oli mahdollista päästä kokemaan keikka paikan päälle. Näin kilpailun voittaja Aino hehkutti Haloo Helsinki! -yhtyettä osallistuessaan kisaan:

– Ite oon rakastanut Haloo Helsinkiä vuodesta 2009 asti, jolloin bändi julkaisi "Enemmän kuin elää"-albumin ja erityisesti "Jos elämä ois helppoo" jäi vahvana mieleen soimaan ja sitä kyllä luukutettiin kaverien kanssa melkoisesti bileissä ja illanistujaisissa. Haloo Helsinki on ainutlaatuinen bändi suomalaisessa popmusiikissa. Elli muistuttaa raikkaalla tavalla Debbie Harryä! Olen nähnyt bändin livenä monta kertaa ja he ovat aina heittäneet järjettömän kovan keikan. Olisi hienoa päästä Nova Stagelle kuulemaan bändin uutta materiaalia, Beibi on aivan järjettömän loistava kappale, joten ei voi muuta olettaa kuin että uusi albumi on yhtä rautainen!

Kilpailut

Uusimmat