Haloo Helsingin Elli: Levyt ovat meille ikuisia päiväkirjoja

02.10.2014 12:12 -

Haloo Helsinki! julkaisee 3.10. uuden Kiitos ei ole kirosana -levyn. Albumin avausbiisi kantaa nimeä Köpis 2012, joka on Ellin säveltämä ja sanoittama ote omasta elämästä.

Köpis 2012

"Sä tulit ihan puskista mun elämään, vaikken ollut valmis pysähtymään, mut pysähdyin ja rakastuin, sä teit saman, mut sit mä luhistuin.

Ekaks mä en luottanut ollenkaan ja just kun opin luottamaan, sä et uskonut ja tahdoit lopettaa.

Ja sit ku mä lähinki menemään, tajuisit ei tän näin pitäny mennäkkään" (Säv. ja san. Elli Haloo)

– Siinä on aika sellainen läsnäoleva fiilis. Tämä on mulle tärkeä biisi, ote elämästä. Levyt ovat katsantoja menneeseen, ja meille sellaisia ikuisia päiväkirjoja, Elli kertoo kappaleesta. 

– Meillä on todella hauska tyyli, jolla teemme musaa. Leo saattaa viedä demobiisin ihan loppuun asti, ja sit mulla taas se saattaa olla vain sellainen akustinen meininki ja Elli taas tuo iPadilla tehdyn Garageband-version. Ellin Köpis 2012 -demo oli tehty paljolti kone-elementeistä, mutta se oli ihan epäolennaista koska se teksti vei koko jutun, Jere kertoo biisin synnystä. 

– Muistan kun vääsin joskus yöllä sitä demoa, ja mulla oli sisko kylässä. Se nukkui viereisessä huoneessa ja mä lauloin olohuoneessa. Yritin laulaa varovasti. Leo kysyikin kuullessaan sen demon, että olinko kännissä. Mutta en ollut, vaan yritin olla mahdollisimman hiljaa, Elli nauraa.

Haloo Helsinki! Radio Novassa perjantaina

Bändiä kuullaan perjantaina 3.10. vieraana Vapun valtakunta -ohjelmassa kello 10 alkaen ja yhtye heittää myös keikan Nova Stagella kello 13. Keikkaa pääset taajuuden lisäksi katsomaan myös suorana kuvan kanssa MTV.fi-osoitteessa.

Päivän aikana uusi levy kuullaan kokonaisuudessaan Novassa Ellin ja Leontarinoilla höystettynä.

Kilpailut

Uusimmat