Idols-tähden paluu - Uutuuskappale Ruotsin iTunes-ykkösenä

16.08.2012 10:24 -

Ruotsalainen poptähti Darin palaa uudella singlellä Nobody Knows, joka on parhaillaan Ruotsin iTunes-ykkösenä.

Ruotsissa jo radioiden soittolistat ja tanssilattiat valloittanut biisi on ensimmäinen singlelohkaisu odotetulta uudelta albumilta, joka julkaistaan tammikuussa 2013.

Darin nousi suureen suosioon Ruotsin Idols-ohjelman kautta vuonna 2004 ollessaan vain 17-vuotias. Voiton jälkeen Darin teki kansainvälisen läpimurron. Taitava laulaja ja hittinikkari valloitti radioiden soittolistan kärkipaikat ja hurmasi energisillä livevedoillaan. Tunnetuimpiin hitteihin lukeutuvat Suomessakin paljon radiosoittoa saaneet Who’s That Girl ja Step Up -singlet, jotka nousivat valtavaan suosioon ympäri Euroopan.

Darin on julkaissut yhteensä viisi albumia, joista viimeisin vuonna 2010 julkaistu Lovekiller nousi suoraan Ruotsin albumilistan ykköseksi ja myi platinaa. Nuoresta iästään huolimatta Darin on saavuttanut enemmän kuin moni artisti koko uransa aikana: kultalevyjä, radiohittejä, kiertueita, Grammis-palkinto sekä useita muita palkintoja. Saavutuksistaan huolimatta Darinin tarina nuoresta teinipojasta suuren yleisön idoliksi on vielä kesken – se on vasta alussa.

Kuuntele: Darin - Nobody Knows

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat