Liikenteessä jokainen voi itse valita, haluaako levittää ympärilleen hyviä vai huonoja asioita. Älä ole mukana lietsomassa liikennekiukkua.
Pääsiäisviikonloppu on saanut monen kaasujalan tuntumaan raskaalta, kun matkat lomakohteisiin ovat pitkät ja liikenteessä ruuhkaa.
Video on kerännyt hurjasti katselukertoja.
Jos Nissan Navara näyttää tuntuu perusvarusteltuna turhan tavalliselta, löytyy asiaan ratkaisu Arctic Trucksilta.
Anssin ja Niinan apuna, tuotantokopissa, istuu Markus. Markus on Nummelasta. Tämä tuottaa hieman hankaluuksia isolla kirkolla...
Aina ei studiossakaan mene ihan niinkuin on alunperin suunniteltu :D
Ratin takana olleen Niinan pasmat menivät täysin sekaisin, kun kutsumaton vieras ilmestyi autoon. Sattumuksen seurauksena Niinalla on tiedossa reissu poliisilaitokselle.
Uusi liikennepalvelulaki astuu voimaan heinäkuun alussa. Tämä tuo ison muutoksen muun muassa taksiliikenteeseen, joka vapautuu sääntelystä.
Kuvaja autoilee päivittäin paljon ja hän rakastaakin oman auton tuomaa vapautta.
Kokonainen Instagram-tili on omistettu junasta myöhästymisen aiheuttamille reaktioille.
Audi esitteli Geneven autonäyttelyssä uuden sähköisen katumaasturinsa prototyypin, joka kantaa nimeä e-tron prototype. Samaan aikaan valmistaja lähetti Geneven kaduille 250 naamioitua autoa. Mallin tuotanto alkaa vuoden 2018 lopulla, johon saakka naamioidut autot liikkuvat ympäri maailmaa.
Nissan uudisti molemmat kaupunkimaasturinsa samoihin aikoihin. Suomen markkinoilla eniten noteerattu Qashqai ei kuitenkaan ole valmistajalleen tärkein SUV-malli, vaan eniten paukkuja laitetaan X-Trailiin, joka ylsi vuonna 2016 maailman myydyimmäksi katumaasturiksi.
Mustan perjantain kunniaksi on hyvä muistaa myös pimeimmillään olevaa vuodenaikaamme.
Radio Novan Iltapäivässä puhututti julkisissa huonosti käyttäytyvät matkustajat. Myös Niina paljastui matkustajaksi, jota monet kanssamatkustajat kiroaa.
Monet matkustajat ovat jakaneet kuvan pupusta sosiaalisessa mediassa.
Ajon aikaiset häiriötekijät ovat tunnetusti suuri riski liikenneturvallisuudelle. Siitä huolimatta liikenteessä pelottavan monen kädessä tai korvalla voi nähdä puhelimen.