Esa Saarinen Marco Bjurströmin vieraana: Kuuntele parhaat pätkät haastattelusta

17.02.2015 16:26 -

Mitä tapahtui, kun kaksi superpositiivista suomalaismiestä laitettiin samaan studioon kahdeksi tunniksi? Tehtävä Telluksella -nimeä kantavassa kaksituntisessa intouduttiin puhumaan syvällisiä ja tunteella Lady Gagasta Lenita Airistoon.

Tältä kuulosti Bjurströmin ja professorin, filosofin ja kirjailijan Esa Saarisen keskustelu:

Haastattelun ensimmäinen osa:Haastattelun toinen osa:Haastattelun kolmas osa:Haastattelun neljäs osa:Haastattelun viides osa:Haastattelun kuudes osa:Haastattelun seitsemäs osa:Haastattelun kahdeksas osa:

Iltapäivälähetys sai Novan kuuntelijat kirjoittamaan studiokaksikolle viestejä netin ja tekstareiden muodossa.

Hei. Minulla oli ala-asteella miesopettaja, Kari Niiranen. Hän piti kovasti musiikista ja usein laulettiin myös Tapio Rautavaaran lauluja. Lämpimät, ihanat muistot. Haistan nyt nenässäni sen spriin tuoksun, kun monistettiin laulujen sanoja. Kiitos aikamatkasta. Onpa mukavaa kuunnella rauhallista jutusteluja.
- Tuula

Moi Marco! Kiva saada Sinut Novalle! Mukava kuunnella ääntä jonka pohjavireenä jo valmiiksi on positiivisuus. Ja uskoisin, että voi puhua nopeamminkin eikä tarvitse a r t i k u l o i d a ihan niin selkästi, emme me radiokuuntelijat nyt niin tyhmiä ole. :-) Uusi habitus ärjyine partoineen on myös cool. - Anssi

Kiitos maailmankaikkeus ja TELLUS: kaksi rakastamaani radioääntä + sielua samaan aikaan radiossa! Teidän filosofianne ja elämänkatsomuksenne on minun ihanteeni. Ihana kuulla teidän pohdintaa ja ÄLYLLISTÄ keskustelua. Kaunis kiitokseni... - Jane

Ihanat Marco ja Esa. - Mummo

Huikeaa Marco & Esa! ...mahdankohan malttaa poistua tänään kuntonyrkkeilytreeneihini klo kuudeksitoista?? - Anne

Novan seitsemän oikein Marco Bjurströmin johtamana taas ensi maanantaina Radio Novassa klo 14-16. Keskiviikkona 18. helmikuuta ohjelmaa isännöi Antero Mertaranta vieraanaan perussuomalaisten Timo Soini.

Lisää Novan uusista ohjelmista:

Tuomas Enbuske avasi vahvasti uudella puheohjelmallaan – kuuntele podcastit

Radio Nova uudistaa konseptinsa ja ohjelmakarttansa 16.2. alkaen

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat