Marco Bjurström viihtyy tasaisuudessa.
Bjurström kehuu julkaisussa useita ihmisiä, jotka ovat auttaneet häntä urallaan.
Mies iloitsee, että tasa-arvoisuudessa on otettu isoja harppauksia vuosien varrella.
Marco Bjurström kertoo Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen haastattelussa, miten hänen äitinsä alkoholismi vaikutti häneen.
Bumtsibumin entinen juontaja Marco Bjurstöm kertoo Ilta-Sanomille olevansa "pöllämystyneessä olotilassa" uudesta Bumtsibumista.
Suosikkijuontaja Marco Bjurströmiä ei tulla näkemään tulevissa BumtsiBum-jaksoissa, koska hän on MTV3:n mielestä liian vanha.
Marco Bjurström puhuu ensimmäistä kertaa suhteestaan näyttelijä-koreografi Peter Pihlströmiin.
Valtiovarainministeri Alexander Stubb avautui hankalista hetkistään pääministerinä. 
Valtiovarainministeri Alexander Stubb vierailee tänään Marco Bjurströmin Tehtävä Telluksella -ohjelmassa. 7 Oikein -ohjelmasarjaan kuuluvassa Tehtävä Telluksella -ohjelmassa vieraat kertovat tehtävästään maapallolla.
Henrietta Kekäläinen ideoi vuonna 2013 nuorille teknologiakasvatusta antavan Mehackitin. Hän haluaa kantaa kortensa kekoon sen puolesta, että nuoret olisivat valmiita tulevaisuuden työmarkkinoille.
Anssi Tuulenmäki toimii Aalto-yliopistossa tutkimusryhmän vetäjänä ja MIND-innovaatiokoneiston yli-innovaatioaktivistina. Hänen missionaan on ollut jo vuosia aktivoida ihmisiä uuden luomisen taitojen opiskeluun.
Jenni Pääskysaari kannustaa tyttöjä olemaan aitoja omia itsejään ja painottaa, että he riittävät sellaisena kuin ovat. Pääskysaari julkaisi keväällä tästä aiheesta kirjan Tyttö sinä olet. Työn alla on nyt myös kirja pojille.
Tony Dunderfelt käy työyhteisöissä antamassa eväitä ilmapiirin ja hyvinvoinnin parantamiseen. Keskeisin asia johon hän törmää lähes jokaisessa työyhteisössä on stressi.
Psykologi Ilona Rauhala tekee päätyökseen yritysvalmennusta. Hän kohtaa yrityksissä työntekijöitä muutostilanteiden aiheuttamissa haasteissa.
Maaret Kallio on tavannut vastaanotollaan ihmisiä, jotka ovat kokeneet äärimmäisen kovia asioita kuten väkivaltaa, rajuja kuolemia ja traumoja. Kallion mukaan siinä tilanteessa ei pinkeällä positiivisuudella saada mitään hyvää aikaiseksi.
Cheek kertoi Novan haastattelussa, ettei koskaan ole tuntenut suurempaa tarvetta olla esillä muuten kuin lavalla.