Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. BLT-leipä on yhtä kuin bacon, lettuce and tomato. Näistä on herkullinen amerikkalainen klassikko tehty.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Hittileivonnainen banoffee on saanut nimensä loistavasta banaanin ja toffeen yhdistelmästä. Valion maustetuilla rahkoilla ja banoffeen makumaailmalla saat herkullisen ja nopean rahka-banoffee jälkiruoan.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Muurikkapannulla valmistuu ruoka kerralla isommallekin porukalle. Pannulta syntyvä herkullinen ruoan tuoksu ja tirinä tuo veden kielelle.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Puurojen suosio on selvässä nousussa. Valmista kesän mansikoista ja mustaherukoista herkullinen mansikkavispipuuro, joka toimii niin jälkiruokana kuin välipalana. Kokeile lisukkeeksi vaniljalla maustettua rahkaa.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Ciabatta on herkullinen italialainen leipä. Saat siihen lempeän yrttisen maun käyttämällä taikinassa Crea Kolme yrttiä ruokakermaa. Tämä laktoositon leipä maistuu mainiosti keittojen ja grilliruokien kera.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Suosioon nousseista avokadoista voi valmistaa maukkaan ja näyttävän suolaisen kakun.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Perinteinen suomalainen kalakeitto maistuu kesällä. Yrttien maustama Crea ruokakerma antaa tälle keitolle makua ja täyteläisyyttä.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Kokoa dipattavat ainekset vaikka suoraan dipin päälle annoslaseihin.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Monelle on yllätys, miten hyvin mustikat ja sitrushedelmät sopivat yhteen. Kokeile ja vaikutu valmistamalla Mustikkainen valkosuklaa-limerahkapiiras.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Kevyen kesäinen pasta syntyy tuoreista kauden raaka-aineista. Kesäkurpitsapasta valmistuu nopeasti parissakymmenessä minuutissa.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Letut ja kesä kuuluvat saumattomasti yhteen. Nämä manteliletut ovat paitsi herkullisia myös gluteenittomia. Kruunaa letut mansikkavaahdolla.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Kypsät ja maukkaat suomalaiset tomaatit ovat nyt parhaimmillaan. Paahda tomaatit ja chilit ja valmista niistä täyteläisen kermainen tomaattikeitto.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Kepakkolihapullat vai grillivarras? Yhdistetäänpä ideat ja valmistetaan lihapullavartaat! Pinta valellaan BBQ-kastikkeella.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Kasvimaan antimista syntyy maukas raparpericrumble. Pinnalle tuleva muruseos paistuu herkullisen rapeaksi uunissa.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Mummon hölskytyskurkut ovat monelle tuttuja lapsuuden kesistä. Ne sopivat myös kurkku-lohileipiin.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Uunikalan voit valmistaa myös kesäisesti.