Horoskoopin avulla voi selvittää myös oman huumorintajunsa erityispiirteitä.
Rämpyläleiri: Vammaisten vallankumous on saanut hurjasti ylistäviä arvioita.
Laulaja-lauluntekijä Ellinoorasta huokuu onnellisuus ja seesteisyys, artistin toinen albumi Vaaleanpunainen vallankumous on julkaistu. Miten levy syntyi ja mikä on Ellinooran henkilökohtaisin biisi? Millaista palautetta fanit ovat antaneet ja millaisia kohtaamisia heidän kanssaan on ollut? Kuuntele koko haastattelu.
Ellinooraa ärsyttää, että hänet yritetään tunkea nuoren naisartistin lokeroon.
Perjantailaulu goes ysäri - Minna Kuukka feat. Vantaan Günther
Flirttailu on oma taiteenlajinsa, joka vaatii paitsi itsevarmuutta niin myös harjoitusta. Ammattilaisten vinkeillä kuka tahansa voi kuitenkin oppia mestariflirttailijaksi.
Anssi ja Niina puhuivat perinteisestä lahjasta, joka kuitenkin vain harvoin ilahduttaa vastaanottajaa.
Tutkimuksen mukaan tietynlaista huumoria viljelevät miehet pelkäävät menettävänsä oman maskuliinisuutensa muiden silmissä.
Huumorilla saattaa olla yllättävänkin suuri vaikutus suhteeseen.
Miehen treffikumppani reagoi yllättävällä tavalla miehen sarjamurhaajavitsiin.
Uuden tutkimuksen tulokset ovat miellyttävää kuultaa mustan huumorin viljelijöille.
Epäaidot roolisuoritukset, täydelliset katalogikodit ja ikuinen auringonpaiste eivät iske suomalaisiin. Listasimme syitä siihen, miksi sen sijaan brittiläiset tv-sarjat ovat niin suosittuja suomalaisten keskuudessa.
Puujalkahuumorin ystävillä on uusi suosikkisivu Facebookissa, jossa postataan vain kuha -juttuja. Kuhan postataan!  
Anna Puu palaa keikkalavoille kahdella kiertueella. Uuden levyn julkaisukeikkojen jälkeen hän lähtee UMOn kanssa Kohti joulua -kirkkokiertueelle. 
Facebookissa yli kuusi miljoonaa kertaa katsotulla ja lähes 80 000 kertaa jaetulla musiikkivideolla on kaikkea mitä et olisi voinut kuvitella. Jotkut näkevät yhtäläisyyksiä kasarihitti Mickeyyn, toiset vain näkevät värejä ja kuulevat ääniä. Katso!
Suomalaisella sisulla tämä kesä on ihan yhtä kiva kuin kaikki muutkin kesät! Ei se kevyt kesäsade mitään haittaa — sinne vain, terassille ja rannalle koko porukalla. Kesä on vain kerran vuodessa, nyt nautitaan!