Kuva: Fotolia

Mies vietiin Tinder-treffeiltä käsiraudoissa poliisiasemalle - syynä huumorintajuton treffikumppani

04.03.2017 18:15 - Iiro Myllymäki

Miehen treffikumppani reagoi yllättävällä tavalla miehen sarjamurhaajavitsiin.

On monia tapoja, millä Tinder-treffit voivat mennä pieleen. Kukaan tuskin kuitenkaan olettaisi, että treffit voisivat päättyä poliisin väliintuloon ja käsiraudoissa poliisiasemalle kuskaamiseen.

Näin kuitenkin kävi eräälle miehelle, joka kertoo kummallisesta kokemuksestaan Reddit-yhteisösivustolla. Immortalsnail-nimimerkillä kirjoittava mies kertoo tekstissään, että oli ravintolassa treffeillä Tinderissä tapaamansa naisen kanssa. Kaikki vaikutti menevän hyvin, ja nainen jopa kehui miehen olevan hauskempi livenä kuin viesteissään.

”Nainen sanoi olevansa iloinen siitä, että vaikutan normaalilta enkä miltään sarjamurhaajalta. Olisin vain voinut vastata vain nauramalla, mutta minähän olin hauska ihminen, enkös. Vastasin: ’Voi kiitos kun ajattelet, että olen normaali. Mutta itse asiassa minä olen sarjamurhaaja ja muutamat ruumiit ovat olleet haudattuna maatilalle jo päivien ajan.’ Nainen nauroi, minä nauroin, ja mielestäni olin tehnyt parhaani kuulostaakseni sarkastiselta”, mies kirjoittaa.

Tämän jälkeen nainen lähti vessaan. Vessareissu kesti niin kauan, että mies alkoi pelätä naisen paenneen kokonaan paikalta. Lopulta tapahtuikin jotain paljon pahempaa.

”Poliisit ilmestyivät ihan yhtäkkiä ja käskivät minua pitämään molemmat käteni näkyvillä pöydän päällä. Olin hämmentynyt ja luulin koko hommaa vitsiksi. Näin deittini lähestyvän henkilökunnan jäsenen kanssa ja odotin vain, milloin Ashton Kutcher saapuu paikalle. En ollut niin onnekas. Poliisi kysyi treffikumppaniltani, olenko minä heidän etsimänsä tyyppi, ja hän vastasi myöntävästi. Poliisit käskivät minua nousemaan seisomaan, laittoivat minut käsirautoihin ja kävelyttivät minut ulos”, mies kirjoittaa.

Mies vietiin poliisiasemalle, jossa hän selitti arvionsa mukaan viidestä kuuteen tuntia sitä, että kyseessä oli ollut pelkkä vitsi. Lopulta poliisit päästivät miehen menemään ja sanoivat hänelle, että ”vitsisi ovat syvältä”. Tarinan opetus lienee, että kenenkään huumorintajuun ei kannata luottaa liikaa ensimmäisillä treffeillä.

Lue myös: Nainen seurasi parasta ystäväänsä salaa tämän ensitreffeille - viestiketjusta nettihitti

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat