Kuva: Shutterstock

Kuka loistaa huumorintajullaan? Neljä hauskinta horoskooppimerkkiä paljastettiin

17.02.2021 16:15 - Emmi Moilanen

Horoskoopin avulla voi selvittää myös oman huumorintajunsa erityispiirteitä.

Kirjoitimme aikaisemmin listauksesta, joka paljastaa dramaattisuuteen taipuvaisimmat horoskooppimerkit. Tällä kertaa puolestaan tarkastellaan sitä, kenellä on sana hallussa niin, että he erottuvat joukosta hauskuudellaan ja huumorintajullaan.

Voit katsoa alta, löydätkö itsesi hauskimpien horoskooppimerkkien joukosta.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaaka on horoskooppimerkkien edustajista se kaikista sosiaalisin. He ovat syntyneet viihdyttämään, joten ei ihme, että myös lähipiiri pitää vaakaa hauskana ja huumorintajuisena tyyppinä.

Vaaka on hyvä lukemaan sosiaalisia tilanteita, ja he ovat erinomaisia tunnistamaan, millaisilla keinoilla saavat hymyn nousemaan muiden huulille.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Jousimiehet rakastavat kertoa hauskoja ja yksityiskohtaisia tarinoitaan, joiden avulla hän saa myös läheisensä nauramaan. Merkin edustajilla on tarinankerronnan lahja, jolloin mikä tahansa arkinenkin tilanne muotoutuu heidän kertomanaan viihdyttäväksi elämykseksi.

Jousimiehen huumorintaju on kuitenkin parhaimmillaan niissä hetkissä, jolloin hän pääsee heittäytymään tilannekomiikkaan täysillä.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Kaksonen rakastaa vitsailua ja hyvää komediaa, joka tekee hänestä usein myös juhlien pidetyimmän vieraan. Kaksosen huumorintajuun lukeutuvat myös piikittelevät vitsit, jotka hän osaa kuitenkin kertoa kunnioittavasti, yleisöään lukien.

Lisäksi merkin edustajat ovat taitavia saamaan muiden ihmisten huumorintajun kukkimaan, ja kaksonen nauttii eniten silloin, kun vitsailu on vastavuoroista.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Edeltävistä horoskooppimerkeistä poiketen skorpionin huumorintaju on hieman kovempaa ja sarkastisempaa. Skorpioni päästääkin huumorinsa irti usein vasta hyvien ystäviensä keskuudessa, jolloin hän tietää, että kukaan ei säikähdä sarkasmiin ja lakonisuuteen vahvasti nojaavaa huumoria.

Merkin edustajien huumorintaju onkin hyvin tarkkaavaista, eikä heiltä jää tilanteissa pienimmätkään nyanssit huomiotta.

Lue myös: Mitä rakkauselämääsi kuuluu vuonna 2021? Voice.fi:n horoskooppi paljastaa

Lähde: Your Tango

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat