Radio Novan Aamussa Kimmo on joutunut huijauksen kohteeksi ja Minna tuo esiin mikä on "Finnish snack". Kimmo kertoo tarinan joulutervehdyksestä jonka kuuli aivan väärät korvat, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo tuo esiin arjessa esiintyviä tosi tv - ohjelmia ja Minna ja Tuottaja - Markus antavat Kimmolle mietintään top3:sen. Mikä on apina - indexi ja miten se mitataan? Kuuntele Iltapalat tästä!
Minna ja Kimmo pohtivat vaalisloganeja itselleen. Kimmo on onnekas, koska hänen juontoparinsa on stand up -koomikko! Minnalla on tänään jännittävä päivä lähetyksen jälkeen, mutta minne hän menee?
Niko Saarinen kertoo jopa pohtivansa edelleen tosi-tv-ohjelmista eläköitymistä.
Kouluratsastajatähti antaa rakkaudelle tilaisuuden uudessa Marko Björs - Rakkauden seikkailu -ohjelmassa. Kyseessä on ensimmäinen seksuaalivähemmistön deittailureality Suomen tv:ssä, ja Björs toivoo sen rikkovan ennakkoluuloja.
Kouluratsastaja tuli kaapista ulos uuden ohjelmajulkistuksen myötä.
Au pairit Irlannissa -ohjelmassa nähdään heti ihmissuhdedraamaa. Osallistujat kertovat Voice.fi:lle, missä kohtaa leikkaajat ovat laittaneet värikynää kohtauksiin.
Niko Saarinen viihtyy edelleen reality-ohjelmien kasvona, mutta neljättä kertaa hän ei lähtisi Big Brotheriin.
Tulevassa sarjassa perheet ottavat hoitaakseen eläimen, jota he yleensä laittavat lautaselleen.
Ohjelman konsepti järkyttää, sillä siinä ei armoa tunneta. Palkkio voittajalle on hurjat 1,5 miljoonaa euroa.
Sekä suomalaiset että televisioalan ammattilaiset ovat yksimielisiä siitä, että Uuno Turhapuro on kaikkien aikojen merkittävin viihdehahmo. 
2000-luvun alkupuoli oli monen tyttö- ja poikabändin juhla-aikaa. Hittejä pusertaneiden kokoonpanojen taru jäi kuitenkin monta kertaa muutamaan levyyn.