Kuva: Emmi Moilanen

Niko Saarisen sukulaiset eivät katso häntä tv:stä - taustalla yksinkertainen syy

05.04.2021 20:45 - Henna Koste

Niko Saarinen viihtyy edelleen reality-ohjelmien kasvona, mutta neljättä kertaa hän ei lähtisi Big Brotheriin.

Selviytyjien tuoreella kaudella hurmannut Niko Saarinen, 34, ponnahti julkisuuteen vuonna 2008, kun hän osallitui Big Brotheriin, sittemmin miestä on nähty lukuisissa reality-formaateissa.

- Eihän silloin ollut vielä tällaista ilmiötä, että kun menet yhteen sarjaan, yhtäkkiä olet kaikissa. Tiesin, mihin menin, kun menin Big Brotheriin, mutta en tiennyt millainen maailma on sen jälkeen, että mitä kaikkea siinä tapahtuu, kun joutuu sellaiseen pyöritykseen. Eivät kaikki joudu, mutta olin yksi onnistuja tai yksi epäonnekkaista, joka joutui siihen, Saarinen sanoo Esko Eerikäisen haastattelussa Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa. 

Toukokuussa Big Brother palaa jälleen ruutuun, ja talossa nähdään tällä kertaa julkkisasukkaita. Kolmesti Big Brotherissa mukana ollut Saarinen vakuuttaa, että häntä ei enää talossa nähdä. Hän on saanut paljon kyselyitä somessa, onko hän mukana. 

- Se on yksi formaatti, josta kieltäytyisin. Ei mua saa ikinä sinne, Saarinen sanoo.

Entä seuraako Saarisen suku häntä tv:ssä?

- Meidän suku asuu aika pitkälti Norjassa. Kyllä he lukevat joo jotain iltapäivälehtiä, kyllä he ehkä katsovat Ruudun kautta Selviytyjiä, mutta eivät he ehkä ihan ole kartalla, mikä on julkisuuteni kotimaassa. Äitini ei edes katso tv-sarjoja, joissa olen, Saarinen kertoo.

Saarinen kertoo, että Selviytyjiin hänen äitinsä on jäänyt tosin koukkuun.

Mitä Saarinen haluaa tehdä tulevaisuudessa ammatikseen? Kuuntele koko Sunnuntaibrunssi-jakso Podplaysta täältä

Lue myös: Niko Saarinen ei halua enää provosoida tietoisesti: 'Nykyään on ihan okei, jos en herätä tunteita'

Kilpailut

Uusimmat