Niko Saarinen viihtyy edelleen reality-ohjelmien kasvona, mutta neljättä kertaa hän ei lähtisi Big Brotheriin.
Niko Saarisen taito on muuntautumiskyky ja hänen brändinsä toimii nyt myös sukupolvelle, joka ei tiedä, mistä mies 12 vuotta sitten ponnahti julkisuuteen. Tänä vuonna Saarinen toivoo voivansa tehdä yhä enemmän töitä hyväntekeväisyyden parissa.
Useista tosi-tv-ohjelmista tuttu Niko Saarinen kertoo tuoreella YouTube-videollaan saamastaan vihaviestistä.
Subilla nähtävän Tuulitunneli -ohjelmasarjan vakiopanelistit Maisa Torppa ja Niko Saarinen vierailivat Novan aamun haastattelussa kertomassa lisää ohjelmastaan. Kuten arvata saattaa, ei studiossa ollut hiljaista, eikä sanoja säästelty!
Suomessa vietetään 23.4 Kirjan ja ruusun -päivää. Idea on ulkomailta tuttu: naiset saavat ruusun ja miehet kirjan. Enbuske & Linnanahde Crew halusi myös luovuttaa yhden kirjan tunnetulle suomalaiselle henkilölle.
Enbuske & Linnanahde Crew keskusteli Subin Viidakon tähtösistä. Erityisesti Niko Saarisen älykkyys mietitytti. Tässä ohjelmassa hän on mies paikallaan.
Viidakon tähtöset Niko Saarinen ja Sabina Särkkä vierailivat Radio Novassa Enbuske & Linnanahde Crew:n vieraana. Luonnollisesti vauhtia riitti, josta vastasi Niko ja hänen kommenttinsa...