Uudessa selviytymisohjelmassa raiskaaminen ja tappaminen on sallittua - televisioihin ensi kesänä

16.12.2016 14:18 - Senja Rapila

Ohjelman konsepti järkyttää, sillä siinä ei armoa tunneta. Palkkio voittajalle on hurjat 1,5 miljoonaa euroa.

Siperassa, Venäjällä, järjestetään järkyttävä kilpailu ensi kesänä. Kohahduttava realityohjelma kantaa nimeä Game2: Winter. Koko kisa kuvataan ja ohjelma näytetään Metro-julkaisun mukaan koko maailmalle.

Kilpailuun otetaan yhteensä 30 osallistujaa, joiden tulee olla 'psyykkisesti terveitä'.

Jokainen osallistuja maksaa noin 157 000 euron osallistumismaksun. Kilpailun voittaja saa yli 1,5 miljoonan euron voittopotin itselleen. Jotkut osallistujista kuitenkin valitaan netissä sattumanvaraisesti osallistumiskaavakkeen kautta ja he saavat osallistua tosielämän "Nälkäpeliin" ilmaiseksi.

Yhdeksän kuukautta Siperian erämaassa

Jokaiselle kilpailijalle annetaan veitsi metsästämistä ja kalastamista varten, ennen kuin heidät jätetään Siperian erämaahan -40 asteen pakkaseen. Kilpailijat taistelevat keskenään ja yrittävät selviytyä luonnossa yhdeksän kuukauden ajan. Metro-lehden mukaan myös raiskaaminen, tappeleminen ja tappaminen "on sallittua". 

- Emme ota vastuuta siitä, mitä osallistujille käy. Emme edes silloin, jos heidät tapetaan tai raiskataan. Meillä ei ole osaa eikä arpaa tähän. Tämä kaikki kerrotaan asiakirjassa, jonka kaikki osallistujat allekirjoittavat ennen ohjelman alkamista, kilpailun järjestäjä, venäläinen miljonääri Yevgeny Pyatkovsky kertoo Metro-lehden mukaan. 

- Mukana ei ole kuvaustiimiä. Koko alueelle laitetaan kameroita kuvaamaan ja jokainen osallistuja kantaa mukanaan kuljetettavaa kameraa, jossa on seitsemän tunnin kestävä akku.

Mielipiteitä herättävä ohjelma on suunniteltu alkavaksi 1. heinäkuuta 2017.

Lue myös: Aasialaismies meni "passikuvakoppiin" - laite teki käsittämättömän mokan

Lue myös: Tosielämän vampyyri juo poikaystävänsä verta ja välttelee aurinkoa

Lue myös: Brittimies haluaa olla kuin papukaija - on poistanut jopa korvalehtensä, katso

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat