Neljän tuulen hattuja ja kanteleita, liian halvalla myytyjä Pokemon-kortteja ja kuuraketteja. Saiko purut, porot ja purot vihaviestit laulamaan? Entä miten kävi The end-kisassa?
Menestynyt koomikko tarjoaa kiusalliselle tilanteelle myös ratkaisuja.
Suosikkikoomikko valoitti suomalaisten erikoisia tapoja suositussa ohjelmassa.
Näyttelijä menehtyi oman käden kautta vuonna 2014.
Useaan otteeseen Suomessa vieraillut yhtye kertoo, että suomalaisten viinapää on pelottavan hyvä.
Suomalaiset ovat muun muassa tuttua kansaa siitä, että he välttelevät ahdistuneina muun muassa katsekontaktia ja yleistä rupattelua hississä tai bussissa.
Video on Timo Wildernessin käsialaa ja se leikittelee ajatuksella siitä, kuinka ankeaa talvikuukausien pimeys Suomessa on.
Lehti on julkaissut artikkelin, jossa Suomea ylistetään jopa vaatimattomia nolostavalla intohimolla.
Ruotsissa asuva ohjaaja Ville Virtanen kertoo Niina Backmanin haastattelussa, kuinka on oppinut kaipaamaan Suomessa asumista. Virtanen kertoo hänen 9-vuotiaan tyttären kiteyttäneen suomalaisten ja ruotsalaisten eroavaisuudet taitavasti.
Ruotsinsuomalainen Miriam Bryant on koko elämänsä asunut Ruotsissa, mutta kokee silti itsensä enemmän suomalaiseksi kuin ruotsalaiseksi. Kansainvälistä uraa kovaa vauhtia rakentava artisti toivookin saavansa mahdollisuuksia käydä äitinsä kotimaassa useammin.
Suomalaisen Työn Liiton teettämän tutkimuksen mukaan suomalainen alkuperä on tärkeää etenkin elintarvikkeiden ja lastenruoan kohdalla. 
New Yorkissa vuonna 2006 perustettu BuzzFeed-viraalisivusto on ansioitunut suomalaisuudesta kertovien artikkelien julkaisemisessa. Sivuston 200 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa on jälleen saanut uutta tietoa maamme kansasta. 
Tim Walker muutti vuosi sitten Suomeen ja hänestä on vuoden aikana karissut kolme perinteistä yhdysvaltalaistapaa. 
9Gag-sivustolla on lähes 23 miljoonaa tykkääjää Facebookissa ja miljoonia Twitter-seuraajia. Sivuston sisällöstä vastaavat käyttäjät itse ja yllättävän usein huumori ja läpänheitto kohdistuu katajaiseen kansaamme. 
Whenonearth-sivusto listasi 10 asiaa, jotka järkyttävät ensimmäistä kertaa maahamme saapuvia. Suomalaiset ovat jakaneet artikkelia runsain mitoin sosiaalisessa mediassa. Mikäänhän ei kansaamme kiinnosta niin paljon kuin se, mitä meistä maailmalla kirjoitetaan ja ajatellaan.