Novan Aamussa perehdytään teinien some-käyttäytymiseen ja päiväkoti-ikäisten lasten toimintaan. Aki pohtii väärin käytettyjä lempinimiä ja Minna jakaa viikonlopun herkullisimmat reseptit yhdessä tuottaja Markuksen kanssa!
Esimerkiksi sipsit on helppo korvata maustetuilla kikherneillä.
Perinteisen leivän ja munakkaan lisäksi erilaiset wrapit ovat erinomainen vaihtoehto aamupalapöytään.
Arjessa arvostetaan helppoa, nopeaa ja maukasta ruokaa.
Särki kalana kärsii imago-ongelmista, toteavat Anssi ja Niina. Kuulijoiden herkulliset reseptit pistävät kuitenkin kaksikon miettimään uudelleen.
Torstaina tökättiin puita uuniin ja jaettiin reseptejä. Lisäksi kuultiin alkoholidosentti Linnanahteen hintavertailuja ja pohdittiin herättikö zamboni uuden lintulajin löytäneen Minnan sisällä hirviön. Kuuntele kooste torstaiaamun parhaista paloista.
Kesä on hedelmien ja marjojen kulta-aikaa. Niitä kannattaa hyödyntää myös terveellisissä jälkiruuista.
Oletko vielä sekoittanut maitoon mausteita tai sekoittanut marjojen sijaan jogurttiin jotain ihan muuta?
Viikonlopun grillailuun sopii hampurilaiset. Jokainen saa koota oman purilaisensa omien mieltymysten mukaan.
Fish tacos on yksi meksikolaisen keittiön helmistä. Monesti törmäät paneroituihin kalapaloihin. Mutta, olen syönyt monesti tällaista terveellisempää ja myös helpompaa versiota. Tämä syntyy todella edullisesti hauesta, joka sopii tähän erinomaisesti. Meillä koko perhe oli täysin myytyjä näistä!
Fajitaksiin voi laittaa melkein mitä vaan, perinteisesti texmex-ravintoloissa siihen kuuluu paistettua sipuli-paprikapaistosta lihan lisäksi. Minä tein tällä kertaa oikaisun ja tarjosin lisukkeena vain tuoreita vihanneksia, ne tuo ihanaa raikkautta. Guacamole pitää mielestäni aina tehdä itse, mutta salsaa voi olla valmista, tällöin homma hoituu nopeasti!
Tähän nuudelisalaattiin voi käyttää jokaisen keittiön kivijalkaa, jauhelihaa. Helppoa ja hyvää!
Nachot maistuu koko perheelle ja sopii erityisesti rentoihin viikonloppuihin.
Intialainen ruoka on ihanaa, mutta suhteellisen työlästä alusta asti tehtäväksi, ainakin arkena. Tein perheelleni nopean intialaisen tikka masala aterian Santa Marian tuotteilla. Olin todella positiivisesti yllättynyt ja tuunasin vähän ruokia omien mieltymysten mukaisesti. Kaikki ruoka hävisi, eli aion turvautua tähän vaihtoehtoon vielä toistekin!
Ateria kuulostaa hienolta, mutta syntyy 20 minuutissa. Teriyakilohi maistuu taatusti koko perheelle.
Nämä kanapitat ovat hyvä arkiruoka tai mukava perjantai-illan ateria. Jokainen saa koota oman pitansa. Voit laittaa tarjolle lisukkeiksi omia suosikkejasi. Jos 4 henkeä syö, kehotan ostamaan 2 pkt pitaleipiä, sen verran iso hitti oli ainakin meidän taloudessa.