Vapun Valtakunta

PE 10 - 14 Vappu Pimiä

Vapun Valtakunta

Katse kohti viikonloppua ja viikonlopun herkkuja käännetään Vapun valtakunnassa juuri ajoissa perjantaina. Vappu Pimiän keskipäivässä on mukana julkkisvieraita, hyvää ruokaa ja aiheita, joista päivän aikana puhutaan niin lounaspöydässä kuin kahvitunnillakin.

Vapun Valtakunta klo 10 - 15 perjantaisin.

Vappu Pimiä

Vappu Pimiä on jo käsite suomalaisessa mediassa ja viihteessä. Lukuisat tv- ja radio-ohjelmat ovat pysyneet neidon ohjaksissa vuosien ajan. Vapun Valtakunta-ohjelmaa on saatu Novassa kuulla jo 4 vuoden ajan. Ohjelma on tekijänsä näköinen: siviilissäkin keittotaitoinen nainen tuo salaiset reseptinsä eetteriin, ja sitä toista, vähintään yhtä tärkeätä nälkäänsä kynttiläillallisia pimiässä nauttiva nainen harjoittaa Rakkaustarina-osiossaan. Liikunta, lifestyle ja elämän eri osa-alueiden kummallisuudet ovat toki myös perjantain perustavaraa. Kuulija on Vapun paras kaveri, joka kulkee tiivisti mukana showssa. Vappu on lievästi sanottuna iloinen ihminen, joka on myös herkkä herkistymään, kyyneleiltä ei vältytä. Vappuun on erittäin helppo tutustua, jos juoksee lujaa - Vappu ei nimittäin tingi aamuisista juoksulenkeistään.

Rakkaustarina – kerro omasi Vapulle

Onko sinulla rakkaustarina, jonka haluat jakaa? Kerro omasi Vapulle, ja toivo tarinaan liittyvää kappaletta. Vapun valtakunta soittaa toiveita perjantaisin!

Muistatko ensirakkautesi? Koskettiko alttarille astuminen? Kaihoatko menetetyn lemmen perään? Kirjoita meille rakkaustarinasi, ja voit kuunnella sen Vappu Pimiän sulohuulilta lausuttuna Vapun valtakunta -ohjelmassa perjantaisin noin klo 13.30. Jos ujostuttaa, niin ei hätää, voit myös saada tarinasi taajuudelle nimimerkin suojista.

Muista myös liittää tarinaasi mukaan SE BIISI, joka saa hikikarpalot otsallesi, vatsan kiertämään ja kokovartalo-onnentunteen olemukseesi. Vappu jakaa rakkautesi koko kansalle, ja soittaa perään juuri Sinun tai Teidän biisinne, jotta voit taas hetkeksi vaipua rakkaustarinasi tunnelmiin.

Kerro rakkaustarinasi ja siihen liittyvä kappale

* pakollinen kenttä

Odota hetki.

Kiitos osallistumisestasi!

Vapun reseptit

Viikonlopun grillailuun sopii hampurilaiset. Jokainen saa koota oman purilaisensa omien mieltymysten mukaan.
Fish tacos on yksi meksikolaisen keittiön helmistä. Monesti törmäät paneroituihin kalapaloihin. Mutta, olen syönyt monesti tällaista terveellisempää ja myös helpompaa versiota. Tämä syntyy todella edullisesti hauesta, joka sopii tähän erinomaisesti. Meillä koko perhe oli täysin myytyjä näistä!
Fajitaksiin voi laittaa melkein mitä vaan, perinteisesti texmex-ravintoloissa siihen kuuluu paistettua sipuli-paprikapaistosta lihan lisäksi. Minä tein tällä kertaa oikaisun ja tarjosin lisukkeena vain tuoreita vihanneksia, ne tuo ihanaa raikkautta. Guacamole pitää mielestäni aina tehdä itse, mutta salsaa voi olla valmista, tällöin homma hoituu nopeasti!
Tähän nuudelisalaattiin voi käyttää jokaisen keittiön kivijalkaa, jauhelihaa. Helppoa ja hyvää!