Venytys on helppo tehdä kodinkin lattialla.
Kiipeily on monipuolinen koko kehon treeni.
Liikuntapsykologian emeritaprofessori Taru Lintusen mukaan on luonnollista, että takarivi houkuttaa eniten.
Tämä liike ei onneksi vaadi muita välineitä kuin oman kehon.
Kiipeily on monipuolinen koko kehon treeni.
Aikuisen viikoittainen liikuntasuositus voi helposti erehdyttää monia.
Erilaisia lajeja on niin paljon, että jokainen löytänee omansa.
Esko kertoo intoutuneensa ryhmäliikuntatunneista. Tämä saa Eskon ja Suvin miettimään voiko ryhmäliikuntatunnilla epäonnistua. Kuulijoiden tarinat saavat Suvin mielikuvituksen laukkaamaan. Kaverin puolesta kyselen -osiossa on kinkkinen työpaikkaromanssi selvitettävänä. Suvi kertoo normaalista poiketen urheilu-uutisen, tämä uutinen saa Eskon muistelemaan vanhoja lätkäaikoja. Mysteerikisassa esitetään tärkeitä kysymyksiä ja maanantaina potissa 240 €.
Olympialaishengessä Esko ja Suvi pohtivat urheilua ja sen luomia yllättäviä tilanteita, joissa reaktiot ovat yllättäneet jopa reagoijan itsensä. Sen lisäksi mietitään ratkaisua potkujen jälkeiseen aikaan, miten siitä tilanteesta kannattaa lähteä eteenpäin. Esko on myös laajentanut maustevalikoimaansa Hans Välimäen suosituksesta, kun suvi luottaa klassikon voimaan.
Radio Novan Aamussa ollaan vapputunnelmissa. Millainen on Akin vessatarina ja millaisen vapputervehdyksen Minna saa? Lisäksi tuottaja Parta-Markus antaa vappuviikonlopun ruokavinkin. Kuuntele parhaat palat tästä!
Vastustuskyvyn heikentyminen on yksi isoimmista hälytysmerkeistä joka voi paljastaa sen, että treenaat liian kovaa.
Kotona treenaaminen on tehokasta, jos pitää huolen säännöllisyydestä.
Esimerkiksi runsas veden juominen treenin aikana voi altistaa turvotukselle.
Näyttelijä Irina Vartia tunnustaa inhonneensa menneisyydessään liikuntaa. Myöhemmin siitä on tullut tärkeä osa hänen elämäänsä.
Niinan päivällä todistama välikohtaus saa Anssin miettimään onko jollakin ollut vihanhallintaongelmia. Tämä välikohtaus sai kuuntelijat ja Niinan kertomaan yhä erikoisempia vihan ilmenemistapoja, millaisia ovat nössöt riitelijät? Myöskään traumoilta ei ihminen voi elämänsä aikana välttyä, mutta aiheuttaako niitä enemmän lapsuuden liikuntatunnit vai kotien kasvatusmetodit, kuuntele ja päätä itse!
Vaihteleva maasto ja esimerkiksi kävelysauvat tuovat lenkkiin nopeasti lisätehoa.