Lauri Salovaara toimi tiistain vastaisena yönä Amorin apulaisena, kun Radio Novan lähetyksessä kuultiin kosinta.
Veljekset ovat tehneet yhteenlaskettuna yli 60 vuotta radiota.
Veljekset alkavat juontaa Radio Novan Yöradiota, joka on erityisesti liikenneasioihin keskittynyt yöohjelma. Kaksikolla on runsaasti kokemusta öisin ajamisesta.
Yrittäjä kertoo kärsineensä masennuksesta.
Lauri Salovaara on Radio Novan kalastuksenvalvoja. Lauri kiertää kalastellen ja mukavia juttuja kertoen ympäri Suomen kalastellen haastateltavien kanssa. Perjantaina 16. heinäkuuta matkassa oli ylikonstaapeli, jonka kanssa Salovaara ihasteli luonnon ääniä ja kirkasta vettä.
Heinäkuun ensimmäisenä perjantaina Novan kalamies Lauri Salovaara kertoi Novan taajuudella kalareissustaan, jossa oli "merivartioston kanssa meren päällä, mutta silti maantiellä". Tuliko kalaa?
Radio Novan kalastuksenvalvoja Lauri kiertää kalastellen ja mukavia juttuja kertoen ympäri Suomen, luonnollisesti kalastellen haastateltavien kanssa. Ensimmäinen kalakaveri löytyy Oulujärveltä.
Huomenna 24.4. vietetään Anna lapsesi pukea sinut -päivää sekä Vaatevallankumousta, jossa vaatteet puetaan väärinpäin ylle. 
Lauri Salovaara toimi kesällä Radio Nova kesäliikenteessä -ohjelman liikkuva reportterina. Nyt syksyn hiljaa hiipiessä ja arkikiireiden palattua on mukavaa kuunnella elokuun lupsakoita tunnelmointeja seesteiseltä Hailuodolta.
Radio Nova kesäliikenteessä on tiellä liikkuvien ja muidenkin seurana viimeistä kertaa tänä vuonna perjantaina 29. ja sunnuntaina 31. elokuuta. Samalla jäävät syyslomalle myös reportteriveljekset Lauri ja Pertti Salovaara.
Radiosta tutut veljekset Pertti ja Lauri Salovaara aloittavat ensi perjantaina reporttereina Radio Novan liikenneohjelmassa!
Enbuske & Linnanahde Crew'n haastattelema Lauri Salovaara kertoi, ettei tappio harmita, sillä voitto meni oikeaan osoitteeseen.
Lauri Salovaara pyysi Radio Nova Liikenteessä -ohjelman kuuntelijoilta irvistyskuvia. Ja niitähän tuli. Kurkkaa hauskimmat kuvat galleriasta! Suuri kiitos kaikille irvistyksistä!
Lauri Salovaara ja Eppu Salminen päättivät ilahduttaa syntymäpäiväsankaria, jonka puolesta poikia oli lähestynyt hänen aviomiehensä. Mukaan piti saada myös Apulannan Toni Wirtanen.
Valtiovallalle Radio Novan valtakunnallisessa suorassa radiolähetyksessä haistatellut liikkuvan poliisin ylikonstaapeli on joutunut esimiehensä puhutteluun, kirjoittaa Suomenmaa verkkosivuillaan.
Radio Nova kesäliikenteessä -ohjelmassa ollaan tuttuun tapaan yhteyksissä Liikkuvaan poliisin, joka kertoo liikenteen sujuvuudesta, sekä vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin.