Pertti Salovaara palaa radioon 10 vuoden tauon jälkeen - veljekset ensimmäistä kertaa samassa ohjelmassa!

02.07.2014 10:43 -

Radiosta tutut veljekset Pertti ja Lauri Salovaara aloittavat ensi perjantaina reporttereina Radio Novan liikenneohjelmassa!

Miehet reissaavat viikonloppuisin ympäri Suomea maalla ja merellä, mökeillä viihtyen, vesillä kalastellen ja metsissä retkeillen. Juttukavereina veljeksillä on vaihtelevaa väkeä kylänmiehistä julkisiin tuttuihin. Parasta antia sujuvilla veljeksillä syntyy satunnaisista kohtaamisista.

Lähes 20 vuotta radiotöitä tehneen Lauri Salovaaran edellisestä radiopestistä on parisen vuotta. Mies on matkustellut ympäri maailmaa rakentaen huikeaa globaalia menestystarinaa FilmMe - start up yhtiönsä ympärille. Laurista on myös tullut tällä välin kahden lapsen ylpeä isä.

Uudesta ohjelmasta Lauri on innoissaan:

- On kerta kaikkiaan upeaa päästä tekemään samaa ohjelmaa veljeni kanssa, jota arvostan radioammattilaisena korkeimmalle pallille. Innokkaana veneilijänä ja luonnossa liikkujana ei tarvinnut kovin pitkään tämmöiseen pestiin suostumista miettiä.

Pertti Salovaara puolestaan on tehnyt värikkään työuran radiossa, mediassa ylipäätään sekä myös politiikan parissa.

- Radiosta porukka yleensä muistaa Radio Mafian ajoilta Salovaara Shown, Härdellin ja Heinähässäkän - arvioi Novan sisältöjohtaja Ninja Huhtamäki.

- Pertti aloitti myös aikoinaan nimellään legendaarisen liikenneohjelman Radio Novassa, ja Lauri taas on juontanut meillä useita ohjelmia vuosia sitten. Oli ilo kutsua molemmat herrat takaisin kotiin ja vielä yhteiseen ohjelmaan. Innolla odotan mitä ukoilla on hihoissaan - Huhtamäki jatkaa.

Radio Nova Liikenteessä perjantaisin ja sunnuntaisin klo 15 – 20, Radio Novassa 4.7.2014 alkaen. Ohjelman isäntänä jatkaa tuttuun tapaan Jussi Halli.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat