Lääkäri Pippa Laukka tekee tänään tv:ssä Pertti Salovaaralle elämäntaparemontin. Mittausvaiheessa nähdään kuitenkin pientä huijaamista.
Veljekset ovat tehneet yhteenlaskettuna yli 60 vuotta radiota.
Veljekset alkavat juontaa Radio Novan Yöradiota, joka on erityisesti liikenneasioihin keskittynyt yöohjelma. Kaksikolla on runsaasti kokemusta öisin ajamisesta.
Radio Novan Iltapäivä soitti Kreikkaan Pertti Salovaaralle, jonka paluulento peruuntui viimeöisen Thomas Cookin konkurssin takia.
Myös Retroperjantaissa juhlittiin Radio Novan 20-vuotis syntymäpäiviä, ja sen kunniaksi lähetyksessä vieraili myös legendaarisista Heinähässäkkä- ja Härdelli- ohjelmista tuttu Pertti Salovaara. Millaisia terveisiä ohjelman myötä edelleen satelee? Entä mitä jos -90 -luvulta tuttujen ohjelmien sisältöä käytettäisiin tänä päivänä? Kuuntele koko haastattelu.
Radio Nova kesäliikenteessä on tiellä liikkuvien ja muidenkin seurana viimeistä kertaa tänä vuonna perjantaina 29. ja sunnuntaina 31. elokuuta. Samalla jäävät syyslomalle myös reportteriveljekset Lauri ja Pertti Salovaara.
Radiosta tutut veljekset Pertti ja Lauri Salovaara aloittavat ensi perjantaina reporttereina Radio Novan liikenneohjelmassa!