Anna lapsesi pukea sinut tai pue paita väärinpäin yllesi perjantaina — uskallatko kokeilla?

23.04.2015 20:00 -

Huomenna 24.4. vietetään Anna lapsesi pukea sinut -päivää sekä Vaatevallankumousta, jossa vaatteet puetaan väärinpäin ylle. 

Perjantaina vietetään Anna lapsesi pukea sinut -päivää sekä Vaatevallankumousta, jossa vaatteet puetaan väärinpäin.

Mediapersoona Lauri Salovaara on luonut Facebookkiin 
Let your toddler dress you Day / Anna lapsesi pukea sinut -Päivä -tapahtuman, brittiläisen Summer Bellessan blogikirjoituksen innoittamana. 

Salovaara kertoo teemapäivän ohjeistuksesta Facebook tapahtuman sivuilla: Pyydä lastasi valitsemaan vaatteet, joihin pukeudut yhden päivän ajaksi. Näytät hänelle vaatekaapit mistä materiaalia löytyy. Ja kyllä, ne karvahatut ja uimakamppeet myös. Sitten kiität häntä loistavasta valinnasta ja lähdet töihin,kouluun tai muuten jonnekin ihmisten ilmoille.

— Törmäsin Summer Bellessa nimiseen brittiläiseen näyttelijään ja blogikirjoittajaan. Hän piti oman lapsensa kanssa sellaisen viikon, että hän lapsi sai pukea hänet viikon jokaisena päivänä. Ajattelin, että tuohan on kuningasidea ja se tarvitsee oman kansainvälisen päivänsä, Salovaara kertoo Novan Arkirallin juontajan, Sari Seppälän haastattelussa.

Seppälä kertoo naurahtaen Salovaaralle, että hän näkee sielunsasilmin itsensä lähtemässä keskustaan kauppaan kireissä legginseissä, napapaidassa ja hileissä. Hänellä on 16-vuotias tytär.

— Sehän tässä on hauskaa, että hän voi olla sinulle ystävällinen tai sitten kostaa, Salovaara vastaa.

Huomenna 24.4. vietetään myös Vaatevallankumousta

Huomenna vietetään vaatevallankumousta 71:ssä maassa. Ajatuksena on pukea vaatteet nurinpäin päälle. 

Vaatevallankumouksessa muistetaan 24.4.2013 Rana Plaza -vaatetehtaan romahduksessa kuolleita ja loukkaantuneita. Bangladeshissa tapahtuneessa onnettomuudessa menehtyi yli 1 100 ja 2 500 loukkaantunutta pelastettiin. 

Lue lisää Vaatevallankumouksen Facebook-sivuilla.

Kuva: Shutterstock

(Nova / Facebook / Wkipedia)

 

 

 

Kilpailut

Uusimmat