Esko kertoo millainen oli hänen tyttärensä reaktio parrattomaan iskään. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Jennyä, jonka puoliso ei halua koiraa. Ultajuoksu aiheuttaa hilpeyttä studuossa ja Esko ja Suvi kertovat päivän hyvän uutisen. Suvia ja tuottaja-Jenniä yhdistää ruokaroskien piilottelu kotona. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Päivässä naureskeltiin lasten antamille koevastauksille. Pöytien ja rantatuolien varaamiset aiheuttivat tunteita laidasta laitaan ja Niinan hopeasoturin puhtaus sekä käyttötarkoitus saivat kuulija Villen kauhunpartaalle. Viikonloppuna Orivedellä järjestetään villasukkajuoksun SM-kilpailut ja tuottaja-Nea soitti kisapäällikölle Reijolle. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan iltapäivässä puidaan hienoja asiakaspalvelutilanteita.
Ennen juoksulenkkiä on hyvä aktivoida myös pakarat.
Akin ja Minnan viettäessa syyslomaa studion valtaa Radio Novan Siestafiesta ja Esko Eerikäinen. Eskon mukana juontamassa oli tänään Piritta "la Señorita" Hagman. Puheenaiheeksi nousi Eskon kaveri, joka ekaa kertaa asuu yksin ja Sanna Marinin asu sekä kansainvälinen tyttöjen päivä. Kävihän studiossa myös tuottaja Parta-Markus, kuuntele parhaat palat tästä.
Lenkkeilijän on hyvä kiinnittää huomiota lonkkien liikkuvuuteen.
Uuteen viikkoon haettiin vauhtia vesijuoksusta sekä treenin jälkeisestä pullasta. Oman iän muistaminen aiheutti hieman harmaita hiuksia -samoin nolot tilanteet asiakaspalvelussa. Mutta onko Anssin vaimo syystäkin mustasukkainen Jennifer Anistonista??
Jotta treeni kulkisi hyvin, kannattaa eväät olla kohdallaan.
Mäkijuoksu on tehokas treenimuoto, joka nostaa hien pintaan nopeasti.
Rantalomalla löytyy täydelliset puitteet tehokkaaseen rasvanpolttoon.
Tuoreessa tutkimuksessa vertailtiin eri liikuntamuotojen hyötyjä.
Lukas Bates päätti osallistua puolimaratonille ikoniseksi maamerkiksi pukeutuneena.
Ennen juoksulenkkiä on hyvä aktivoida myös pakarat.
Rauhallisempi kävelylenkki on lempeä vaihtoehto nivelillesi.
Ai ettien että! Minnan älylaukku oli ratkaissut kinkkisen pulmapelin. Valmistuuko mummotunneli Tallinnaan Kuukan eläkepäiviin mennessä? Epärehellinen puhelin saattaa seurata sinuakin, vaikka juoksisit hangessa villasukilla... Torstaiaamun koosteen kimppuun linkistä
Toiselle toimi parhaiten juoksu, kun taas toinen vannoo sisäpyöräilyn nimeen.