Herra Ylpön uusin albumi on puhdasverinen erolevy, josta katkeruus on kuitenkin jätetty pois. Miestä ei pelota julkaista raadollisen rehellisiä kappaleita.
Suosikkiyhtye lopetti vuonna 2014.
Vain viikko Puumiekka-singlensä julkaisun jälkeen, Maj Karma julkaisee kappaleeseen videon. Videon on ohjannut Herra Ylppö itse.
Maj Karma -yhtyeen kuuden vuoden mittaiseksi venynyt levytystauko on päättynyt. Yhtye julkaisi ensimmäisen singlen helmikuussa ilmestyvältä studioalbumilta. Uusi single on nimeltään Puumiekka.
Vastikään Espanjan Fuengirolassa yhtyeineen esiintynyt rokkari vertaa keikkamuusikon työtä taksikuskin duuniin. Nyt edessä onkin kilometrejä pitkin Suomea.
Lokakuun lopussa Espanjan Fuengirolassa suomalaisella Fugefest-musikkifestivaalilla esiintyvä Yö aiko kuvata etelän lämmössä myös uuden musiikkivideonsa.
Kulttibändin maineeseen 80-luvun alussa noussut helsinkiläinen Musta Paraati tekee tänä kesänä ainakin väliaikaisen paluun. Uudella laulajalla (Herra Ylppö) varustettu yhtye on julkaissut uutta materiaalia Uusi musta ja Uudet juhlat.
Haloo Helsinki! on julkaissut uuden musiikkivideon kappaleeseen Kuussa tuulee. Biisi on neljäs singlepoiminta lähes multiplatinaa (60000 kappaletta) myyneeltä Kiitos ei ole kirosana -albumilta.
Pariisin Kevät julkaisi julkaisi tammikuunlopussa uuden singlen ja musiikkivideon. Haamupuhelu on ensimmäinen single vielä Musta laatikko -nimiseltä albumilta, joka ilmestyy 24. huhtikuuta.
Novan Seitsemän oikein -haastattelusarjassa sunnuntaijuontamme kanssa helmikuun 22. päivän vietti studiossa rokkari Herra Ylppö, joka tunnetaan myös kuvataiteilijana ja älykkönä. Kuuntele, onko Harjavallan mies maineensa veroinen!
Uudessa Novan Seitsemän oikein -talk show-sarjassa vietetään sunnuntaita 22. helmikuuta Ivan Puopolon kanssa. Vieraaksi saapuu älykkörokkari ja Harjavallan lahja maailmalle Herra Ylppö.
Herra Ylppö & Ihmiset jättää jäähyväiset - lue Ylpön terveiset ihmisille.
Enbuske & Linnanahde Crew sai studioon vieraakseen Herra Ylpön. Herra Ylppö & Ihmiset on juuri aloittanut keikkailun uuden Luuranko -albuminsa tiimoilta. Edellistä levyä seuranneella Mies ja nainen -kiertueella meno yltyi jo niin kovaksi, että Herra Ylppö joutui terapiaan.
Uuden levyn julkaisuun valmistautuva Herra Ylppö & Ihmiset -yhtyeen uusin single on tällä hetkellä Spotifyn jaetuin kappale Suomessa.
Neljäs albumi Luuranko ilmestyy 27. syyskuuta. Levyn ensimmäinen single on Buu.
Kulttuuriosuuskunta Lilithin muusikot antavat voimannäytteen syyskuussa kahdessa yhteiskonsertissa. Niitä varten koottu yhtye ja nimekkäät solistit nousevat lavalle ensin Turun Logomossa perjantaina 7.9. ja lauantaina 8.9. Helsingin The Circus -klubilla.