Pariisin Kevään Arto Tuunela: "Haamupuhelu edustaa tulevaa albumia mun mielestä hyvin"

01.04.2015 18:15 - - Luettu 2 281 kertaa

Pariisin Kevät julkaisi julkaisi tammikuunlopussa uuden singlen ja musiikkivideon. Haamupuhelu on ensimmäinen single vielä Musta laatikko -nimiseltä albumilta, joka ilmestyy 24. huhtikuuta.

- Halusin tehdä vahvalla tunteella varustetun laulun, joka on samaan aikaan surullinen ja valoisa; yksinkertaisen ja kaikenlaisista tempuista riisutun laulun, jossa ei ole kiire mihinkään. Mä en tahdo avata tekstiä enempää, mutta uskon, että olennainen välittyy. Yhteyden muodostaminen ei oo aina helppoa, kertoo Pariisin Kevään laulaja-kitaristi Arto Tuunela.- Haamupuhelu edustaa tulevaa albumia mun mielestä hyvin. Se soundaa Pariisin Keväältä, mutta on kuitenkin eri kuuloinen, kuin meidän aiemmat levyt. Se ei kuulosta modernilta, eikä retrolta, vaan molemmilta yhtäaikaa. Pointtina oli tehdä voimakkaasti tuntuvia lauluja ilman mitään paskanjauhamista tai kikkailua, tai no, aina voi vähän kikkailla, mutta olennaista on, että laulut on sellaisia, että tarkoittaa joka sanaa ja joka nuottia, joka sieltä löytyy.

Huhtikuussa ilmestyvä albumi on Pariisin Kevään viides pitkäsoitto. Haamupuhelu -musiikkivideon on ohjannut, käsikirjoittanut ja leikannut Herra Ylppö.

Radio Novan radiosoitto- ja Spotify-listat

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat