Herra Ylppö selvinpäin keikalla: "Se oli karmeaa!"

30.09.2013 14:45 -

Enbuske & Linnanahde Crew sai studioon vieraakseen Herra Ylpön. Herra Ylppö & Ihmiset on juuri aloittanut keikkailun uuden Luuranko -albuminsa tiimoilta. Edellistä levyä seuranneella Mies ja nainen -kiertueella meno yltyi jo niin kovaksi, että Herra Ylppö joutui terapiaan.

Kuuntele koko haastattelu:



- Menin vapaaehtoisesti terapiaan. Omaan napaansa alkaa tuijottaa liikaa ja on liian hauskaa. Juhlii liikaa ja lähipiiri kärsii. Itse ei voi enää hyvällä omatunnolla kohdata omia läheisiä ihmisiä. Käyttää liikaa alkoholia, Herra ylppö muistelee aikaa



- Nyt aloitin rundin silleen, että olin vesiselvänä. Se oli karmeaa! Ensimmäinen keikka on sellainen, että se ei ole ihan vielä täysin "hanskassa". Esimerkiksi biisien välit ovat vähän pidempiä, ennenkuin se lähtee oikein rullaamaan, Ylppö selventää.

- Musta ne biisien välit oli helvetin kiusallisia, pitkiä. Ihmiset tuijottaa, enkä keksi mitään sanottavaa. Ylppö nauraa.

- Mä oon välillä sosiaalisesti huono. Pitää osata sanoa jotain.

Vesiselvä linja jatkuu ainakin toistaiseksi.

- En vielä luovuta. En nyt ala tässä sekoilemaan, Herra Ylppö lupaa.

Herra Ylppö ja ihmiset julkaisi perjantaina 27. syyskuuta uransa neljännen, Luuranko-nimisen albumin, jonka myötä bändi aloitti uuden kiertueen.

Ihmiset-yhtye keikkailee täydellä teholla aina ensi kesän festivaaleihin asti. Sen jälkeen Ylpön toinen yhtye Maj Karma aktivoituu jälleen pitkästä aikaa. Siinä vaiheessa Ihmiset siirtyy vuorostaan tauolle.

Katso tuore musiikkivideo Lista Hämähäkkimiehen vihollisista. Videon on ohjannut, käsikirjoittanut ja leikannut Herra Ylppö itse.



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat