Kuva: AOP

Herra Ylppö ja Ihmiset palaa keikkalavoille - katso kiertuepäivämäärät

14.06.2017 10:18 - Senja Rapila

Suosikkiyhtye lopetti vuonna 2014.

Suomalaisten suosikkiyhtye Herra Ylppö ja Ihmiset palaa syyskuussa keikkalavoille Sata Vuotta -kiertueensa tiimoilta. Kiertue on valittu osaksi Suomi Finland 100 -ohjelmistoa. Lipunmyynti keikoille on käynnistynyt tänään.

Herra Ylppö & Ihmiset -yhtyeen debyyttilevy Sata Vuotta meni ilmestyessään vuonna 2008 suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi.

"Mehän lopetettiin Ihmiset-yhtye huipulla. Viimeinen iso festarikeikka oli Ilosaarirockin päälavalla ja sen jälkeen tuli tunne, ettei me haluta muuttua rutinoituneeksi viihdeautomaatiksi. Meidän mielestä yhtyeen kaikki neljä levyä ovat todella hyviä, mutta Sata Vuotta on mestariteos", kertoo Herra Ylppö tiedotteessa.

"Tämä vuosi on sukupolvemme merkittävin juhlavuosi. Suomi on demokratian ja tasa-arvon maa, jota ihaillaan ympäri maailmaa enemmän kuin usein tulemme ajatelleeksi. On upeaa olla osana tätä historiallista juhlaa. Sata Vuotta -albumi ja Suomi Finland 100 -juhla sopivat hienosti yhteen. Päätimme siis vielä kerran lähteä kiertämään klubeja. Niitä paikkoja, joihin meidän bändi kuuluu. Ei konserttisaleja, vaan nimenomaan musaklubeja."

Voit katsoa kiertuepäivämäärät alapuolelta:

Pe 15.9. Pori, Bar Kino
La 16.9. Lahti, Möysän musaklubi
Pe 22.9. Turku, Gong
La 23.9. Tampere, Olympia
Pe 29.9. Oulu, Hevimesta
La 30.9. Jyväskylä, Lutakko
Pe 06.10. Kuopio, Henry's Pub
La 07.10. Joensuu, Ravintola Kerubi
Pe 13.10. Helsinki, Virgin Oil co
La 14.10. Hämeenlinna, Suisto-klubi

Lue myös: Haloo Helsingillä edessä tiivis keikkakesä - katso lista festareista

Lue myös: Suomalainen muusikkopari rakastui, teki levyn ja erosi: "Olemme edelleen ystäviä"

Kilpailut

Uusimmat