Herra Ylppö vie Yön härkätaisteluareenalle

10.10.2015 11:39 -

Lokakuun lopussa Espanjan Fuengirolassa suomalaisella Fugefest-musikkifestivaalilla esiintyvä Yö aiko kuvata etelän lämmössä myös uuden musiikkivideonsa.

Lokakuun 23.-24. päivänä Espanjan Fuengirolassa järjestetään suomalaisen musiikin kaksipäiväinen festivaali, jossa esiintyvät Yön lisäksi muun muassa Arttu Wiskari, Jukka Poika, Agents ja Popeda. Yön keulakuva Olli Lindholm kertoo olevansa tyytyväinen siitä, että tapahtuma on päätetty järjestää. Lindholm itse nauttii Andalusian alueesta useita kertoja vuodesta. Hän käy siellä rentoutumassa kiertueiden ja studiosessioiden välissä.

– Mulla on sauvat, ja kävelen siellä vuorilla. Katson auringonnousua aamuseitsemän aikaan ja vedän happea. Mä nautin siitä kiireettömästä elämäntyylistä, sanoo Lindholm.

Laulaja kertoo, että Fugefestin keikkaan yhdistyy myös toinen työtehtävä. Espanjan lämmintä aurinkoa tullaan näkemään myös Yön tulevalla musiikkivideolla, joka julkaistaan marraskuussa.

– Tässä, Luojan kiitos, monta asiaa loksahti kohdalleen. Me tehdään Espanjassa myös video uudesta sinkkukappaleesta Minne tuulet vie. Maj Karma -yhtye on samaan aikaan siellä tekemässä videota ja yhtyeen Herra Yppöhän on huippuvideontekijä. Me saatiin kiristettyä hältä yksi päivä itsellemme, hymyilee Lindholm. 

Herra Ylppö on tummanpuhuva, monilahjakas artisti, joka on saanut rock-älykön leiman.

Video kuvataan Yön keikan jälkeisenä päivällä perinteisellä juhlapaikalla.

– Mä sain vuokrattua sieltä omilla suhteilla yhdeksi päiväksi Mijaksen härkätaisteluareenan, jolla video kuvataan.

Mutta ilman härkätaistelua, korostaa Lindholm.

– Mä olen nähnyt härkätaistelun kerran, enkä yhtään tykkää semmoisesta. Mutta vanha areena ja sitä ympäröivä miljöö ovat tosi hienoja. Sieltä saadaan varmasti hienoa kuvaa!

Yö juhlii ensi vuonna 35-vuotispäiväänsä ja tuolloin julkaistaan myös yhtyeen 21. pitkäsoitto, joka on toistaiseksi nimeämätön. Suomen-kiertue on jo käynnissä.

Lisää aiheesta:

Olli Lindholm: Kitarasoolomme eivät ole olleet näin kovalla 20 vuoteen

Kilpailut

Uusimmat