Arto Sivonen, joka on yksi lauantaisen Suomi sanoo tervetuloa -kansalaispiknikin järjestäjistä näkee, että pelkoon vastataan nyt rohkeudella, lapset kertoivat haluavansa kunnioittaa pakolaisia ja Aira Samulinin tunteikas räppi kertoo siitä, kuinka sodan keskeltä lähtenyt nuori tyttö joutui aloittamaan elämänsä ilman unelmia.
Tuomas Enbusken ja Aki Linnanahteen luotsaama tv-ohjelma ei saa jatkoa ainakaan ensi syksynä. 
Elastinen viettää lauantaina 25. huhtikuuta kaksituntisen Jarkko Luoman kanssa Novan studiossa.
Tähdet, tähdet -ohjelmassa tunnelmoitiin country-kappaleita sunnuntaisessa jaksossa. Ohjelman joutui jättämään Markku Aro, jonka tulkinta Stigin Puumaa mä metsästän -kappaleesta ei onnistunut keräämään riittävästi yleisöääniä.
Enbuske & Linnanahde Crew -talkshown uusi kausi alkaa torstaina 12.2. MTV3-kanavalla. Ensimmäisen jakson vieraina nähdään maailman paras mäkihyppääjä Matti Nykänen, pääministeriehdokas Juha Sipilä ja psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallio. Illan artistivieraana JVG.
23-vuotias englantilaisäiti matkusti täpötäydessä junassa pienen poikansa kanssa. Eräs kanssamatkustaja oli erityisen otettu nuoren naisen käytöksestä ja ojensi tälle kiitoskirjeen ja setelin poistuessaan junasta. Nainen etsintäkuulutti myöhemmin miehen ja löysi kuin löysikin tämän Facebookin avulla. 
Venäjän hallitus on kieltänyt muun muassa transsukupuolisilta auton rattiin hyppäämisen. Keskustelu aiheesta kävi erittäin vilkkaana Radio Novan Facebook-sivuilla ja artikkelin kommenteissa. Kuuntelijamme olivat yksimielisiä siinä, että Venäjän uusi säädös on käsittämätön. 
Olympiastadion myönsi Warner Music Finlandin järjestämälle Cheekin konserteille tunnustuspalkinnon. Tämän lisäksi Stadion-säätiö palkitsi vuoden 2014 Stadion-urheilijana keihäänheittäjä Antti Ruuskasen.
Menestyssarja Viikingit jatkuu Subilla 7. tammikuuta. Kymmenosainen toinen tuotantokausi alkaa verisesti, kun maakiista yltyy väkivaltaiseksi.
Kultainen Venla -ehdokkaaksi valittu, MTV:n Enbuske & Linnanahde Crew'n upea syksy huipentuu huomenna torstaina. Radio Novalla ohjelma jatkuu vielä loppuvuoden ajan.
Tuomas Enbuske pohtii ohjelman merkitystä filosofisesti, mutta myös käytännönläheisesti. – Toki haluan myös päteä ja saada naisia. 
Helsingissä uutta elokuvaansa Sharknado 2:ta markkinoinut Ziering on monelle edelleen ensisijaisesti Beverly Hills 90210 -ysärisarjan Steve Sanders. Sympaattinen mies muisteli menneitä ja kertoi nykykuulumisistaan. 
Enbuske & Linnanahde Crew'n juontaja Enbuske paljasti tiistaiaamuna pitävänsä ystäviensä some- apsipäivityksiä liikuttavina, mutta on huomannut niissä perustavanlaatuisia eroja oman lapsensa käytökseen.
Enbuske & Linnanahde Crew'n Aki Linnanahde tapasi lomallaan Tuula Amberlan. Leidi ei arvostanut Linnanahteen eräälle laulajattarelle televisiossa esittämiä takapuoliaiheisia kysymyksiä.
Enbukse & Linnanahteen Minna Kuukka luuli viikonloppuna hetken olevansa Bond-elokuvassa, kunnes kohtalo puuttui peliin.
Tuomas Enbuske oli löytänyt mielenkiintoisen uutisen rapakon takaa. Se liittyy amerikkaisten uuteen lastenkasvatustrendiin "sex-positive parenting", jossa ote on aiempaa rennompi.