Komeat viikingit palaavat Subille

01.01.2015 15:08 -

Menestyssarja Viikingit jatkuu Subilla 7. tammikuuta. Kymmenosainen toinen tuotantokausi alkaa verisesti, kun maakiista yltyy väkivaltaiseksi.

Veljekset Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel, yläkuvassa, vierellään Katherine Winnick Lagertha Lothbrokin roolissa) ja Rollo (Clive Standen) ovat vastakkaisilla puolilla kuningas Horikin (Donald Logue) ja Jarl Borgin (Thorbjørn Harr) välisessä maakiistassa. Hurja taistelu jättää osapuolilleen niin fyysisiä kuin henkisiäkin arpia. 

Kauden toisessa jaksossa siirrytään ajassa neljä vuotta eteenpäin. Jaarliksi ylennetty Ragnar joukkoineen lähtee uudelle valloitusretkelle länteen laivanrakentajaystävänsä Flokin (Gustaf Skarsgård, kuvassa alla) taidonnäytteiden siivittämänä.

Kotona Kattegatissa eletään Ragnarin poissa ollessa Jarl Borgin rautaisen otteen alla ja kylä toivoo Rollon ottavan johtajan roolin. Pystyykö Rollo nousemaan viimeinkin veljensä varjosta?

Uutena hahmona Viikinkien toisella kaudella nähdään kuningas Ecbert, Wessexin hallitsija. Hän on osannut odottaa viikinkijoukkojen tuloa Englantiin ja hänellä on jo suunnitelmia sitä hetkeä varten. Kuningas Ecbertin roolissa nähdään brittiläinen Linus Roache (Kova laki, Batman Begins, Riddickin aikakirja).

Arvostelu- ja katsojamenestykseksi nousseista Viikingeistä on kuvattu myös kolmas tuotantokausi. Se alkaa Yhdysvalloissa helmikuussa 2015. Sarjan luoja ja käsikirjoittaja on historiallisiin tv-sarjoihin ja elokuviin erikoistunut Michael Hirst, jonka muita töitä ovat muun muassa palkittu elokuva Elizabeth ja niin ikään palkittu tv-sarja Tudors.

Menestyssarja VIIKINGIT (Vikings, 2013) jatkuu Subilla ja suoratoistona MTV Katsomossa keskiviikkona tammikuun 7. päivänä kello 22.00. Jaksot ovat katsottavissa Katsomossa seitsemän vuorokautta tv-esityksen jälkeen.

Kuvat: MTV

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat