Juhlapäivää viettävä Niina järjestää sellaisen tempauksen sipsien superfanille Anssille, että oksat pois! Mitä eroa on surffilaudalla ja lainelaudalla ja mistä löytyy Suomen haisevin kaupunki? Kuuntele Novan Iltapäivän parhaat palat tästä!
Irlannin korkein oikeus linjasi, että ravintolaketjun leipä ei ole leipää. Kiista liittyi leipien sokeripitoisuuteen.
Twiitti on kerännyt tuhansia kommentteja.
Stefan Suboticin meikkitaidot ovat vertaansa vailla.
Ottawa Senatorsin on mietittävä ratkaisuja pitääkseen joukkueen kapteeni seurassa.
Tatiana Subbotina opetteli käyttämään erikoisefektejä videoissaan.
Subin kolmetuntinen suora tv-lähetys starttaa aattoiltana kello 23.30.
Duudsonien Jukka kertoo innoissaan englanniksi, kuinka suomalaisten perinteinen kesäharrastus on muurahaispesässä istuskelu.
Uuteen Keittiöelämää-ohjelmaan haetaan sanavalmiita perheitä, pariskuntia tai vaikka kimppakämpässä asuvia ihmisiä jotka viihtyvät yhteisen ruokapöydän ääressä.
David Hasselhoffin Suomi-talk show, Mummomafia, Kingi sekä Enbuske & Linnanahde Crew ovat vain muutamia esimerkkejä kevään uskomattomasta tv-tarjonnasta. Kaikki sohvaperunat, pistäkää nämä tulevat sarjat muistiin! 
Kaipaatko inspiroivaa ja energistä musiikkia, joka tsemppaa lenkkipolulla, hiihtolenkillä tai kuntosalilla. Ehkä vauhdikkaat biisit piristäisi kodin siivousta tai pitkää automatkaa? Nyt sinulla on sellainen!
Menestyssarja Viikingit jatkuu Subilla 7. tammikuuta. Kymmenosainen toinen tuotantokausi alkaa verisesti, kun maakiista yltyy väkivaltaiseksi.
Radio Novassa otetaan joka arki-ilta suora yhteys BB-talon päiväkirjahuoneeseen!
Enbuske & Linnanahde Crew keskusteli Subin Viidakon tähtösistä. Erityisesti Niko Saarisen älykkyys mietitytti. Tässä ohjelmassa hän on mies paikallaan.
Viidakon tähtöset Niko Saarinen ja Sabina Särkkä vierailivat Radio Novassa Enbuske & Linnanahde Crew:n vieraana. Luonnollisesti vauhtia riitti, josta vastasi Niko ja hänen kommenttinsa...
Helsingin Kyläsaaressa 16.–17. elokuuta järjestettävän Weekend Festivalin artistikattaus on täydentynyt kansainvälisillä ja kotimaisilla huippunimillä.