Tuntematon herrasmies yllätti nuoren äidin junassa – löysi salaperäisen lahjoittajan somen avulla

28.01.2015 18:33 -

23-vuotias englantilaisäiti matkusti täpötäydessä junassa pienen poikansa kanssa. Eräs kanssamatkustaja oli erityisen otettu nuoren naisen käytöksestä ja ojensi tälle kiitoskirjeen ja setelin poistuessaan junasta. Nainen etsintäkuulutti myöhemmin miehen ja löysi kuin löysikin tämän Facebookin avulla. 

Englannin Birminghamista Plymouthiin 3-vuotiaan poikansa kanssa matkustanut Sammie Welch yllättyi, kun tuntematon mies tuli ojentamaan tälle paperilappua ja viiden punnan seteliä.

– Olet kunniaksi ikäpolvellesi. Olet kohtelias ja opetat pojallesi hyviä käytöstapoja. Toivottavasti tyttärestäni tulee joku päivä yhtä hyvä äiti kuin sinusta, miehen kirjoittamalla lapulla luki.

Welch kertoo liikuttuneensa lapusta ja lukeneensa sen jopa 20 kertaa.

Welchin mukaan hän matkusti täynnä olevassa junassa nukahtaneen poikansa kanssa. Kun juna täyttyi, äiti tarjoutui ottamaan poikansa kokonaan syliinsä ja vapautti vieressään olevan paikan seisoville ihmisille.

Nuoren äidin tarina on levinnyt ympäri maailmaa Kroatiasta Etelä-Koreaan ja salaperäistä miestä on etsitty sosiaalisessa mediassa.

//

Julkaisu käyttäjältä Sammiee' Welch ✩.

Tänään Welch julkaisi Facebook-sivuillaan löytäneensä miehen. Mies ja Welch esiintyivät tänään isobritannialaisen tv-kanavan aamuohjelmassa yhdessä.

//

Julkaisu käyttäjältä Sammiee' Welch ✩.

Kuva: Facebook

(Radio Nova, Facebook, BuzzFeed)

Kilpailut

Uusimmat