Markus on keksinyt Minnalle hyvän top 3, nuoruuden julkkisihastukset. Radio Novan Päivän Niina Backmankin pääsee kertomaan omansa. Miten junalakko on vaikuttanut yksityisautoilevan Kimmon elämään?
Mitkään lähi- tai kaukojunat eivät liikennöi.
Neuvottelut jatkuvat, joten lakon toteutuminen ei ole vielä varmaa.
Mari on studiossa Markuksen ja Kimmon kanssa Kuukan lomaillessa. Mari kertoo hevosharrastuksestaan ja Markus avaa, mikä häntä ärsyttää junamatkustamisessa. Miksi Kimmo haluaa olla seuraavassa elämässä ravihevonen?
Muutos on ottanut aikansa, mutta se on nyt nähtävillä vr:n sivuilla ja VR Matkalla -sovelluksessa.
Radio Novan Aamussa Minna tarjoaa rypäleitä Akistoteleen kölliessä marmoripedillä filosofisessa mielentilassa. Laulu- ja tanssikiellon poistuttua on aika iskeä Seija Simolat tulille ja ottaa juna Turkuun. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Mitä aikuisten pitäisi lapsille opettaa?
Radio Novan Aamussa mietitään pilkkuja ja moottorisahalla käytäviä kisoja. Minnalla on tiimille tuliaisia ja selviää miten tiimin kesken suihkutellaan!
Uudella lomalipulla voi matkustaa rajattomasti lähi- ja kaukoliikenteessä tietyn ajan sisällä.
Maskipakko tulee voimaan huomenna 11. maaliskuuta.
Radio Novan Aamun parhaissa paloissa tällä kertaa Minnan lukema errroottinen joulusatu (sekä paljon muuta), kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Akilla on teknisiä ongelmia ja hätiin herätetään myös tekniikan esimies. Minnan käy läpi yhden aikakauden loppua sekä tuo pöytään bisnesidean tuottaja Parta - Markuksen kanssa. Akistotelestä tarvitaan myös studiossa ja selviää myös, söisikö Minna pähkinän, kuuntele parhaat palat tästä!
Tänään lähdettiin henkisesti pikku retkelle junan lapsivaunuun. Lapsiperheet siellä kyllä ymmärtää, mutta mitä ne kaikki muut siellä tekevät? Ja saako lapsivaunussa napsuttaa tuomitsevasti suutaan?
Kuva on saanut aikaan kiivasta keskustelua.
Videolla poika luiskahtaa asemalla junan alle.
Asemalle pääsee yhdellä junalla, ja sillä on aivan erityinen tarkoitus.