Enbuske & Linnanahde Crew alkaa televisiossa torstaina 2. lokakuuta

24.09.2014 16:17 -

Tuomas Enbuske pohtii ohjelman merkitystä filosofisesti, mutta myös käytännönläheisesti. – Toki haluan myös päteä ja saada naisia. 

Enbuske & Linnanahde Crew -talkshown uusi kausi alkaa torstaina 2.10. MTV3-kanavalla. Ohjelma siirtyy myöhäisillasta parhaaseen katseluaikaan klo 21 ja lähetyksen kesto on nyt tunti.

Enbuske & Linnanahde Crew tekee ensimmäisenä ja ainoana Suomessa suoraa aamushowta, suoraa talk show'ta ja sisältöä sosiaaliseen mediaan. Ohjelma-aikaa kertyy yhteensä huimat 17 tuntia viikossa. Tekijät iloitsevat ohjelman viidennen kauden muutoksista.

– Mahtavaa päästä taas tauon jälkeen tekemään suoraa talk show’ta ja vieläpä prime timessa. En aio himmailla ja alkaa muuttaa myöhäisillan meininkiä, vaan päinvastoin laitan lisää puita uuniin. Olen jo pitkään huomannut ajattelevani uutisia lukiessani, miten asian voisi käsitellä meidän show’ssa. Se on merkki siitä, että on korkea aika vetää taas pikkutakki päälle ja istahtaa valkoiselle sohvalle, Aki Linnanahde pohtii.

– Sosiaalinen media ei ole minulle päälle liimattu pakko, vaan mielentila. Tulen olemaan tänä syksynä entistä aktiivisempi sosiaalisen median kanavissamme.
 
Tuomas Enbuske pohtii ohjelman merkitystä filosofisesti, mutta myös käytännönläheisesti.

– Elämme tahallisen väärinymmärryksen aikaa. Teen tätä ohjelmaa, koska haluan etsiä erilaisia maailmankuvia yhdistäviä tekijöitä, ymmärtää eri tavalla ajattelevia ja selittää tämän kaiken suomalaisille. Uskon, että meissä kaikissa on paljon enemmän yhteistä kuin tiedämmekään. Toki haluan myös päteä ja saada naisia.

Ohjelma on ollut alusta saakka edelläkävijä digitaalisilla alustoilla ja tuonut parhaita katsojien kommentteja ja kysymyksiä mukaan myös suoriin lähetyksiin. Katsojien osallistaminen ja kaksisuuntainen vuorovaikutus on toteutunut menestyksekkäästi: ohjelma on dominoinut keskusteluja erityisesti Twitterissä, keräten esityspäivänään eniten tv-ohjelmaan liittyviä twiittejä oman #ELCrew -tunnuksensa alle.

Seuraa ohjelmaa Twitterissä ja Facebookissa!

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat