Radio Novan Aamussa kuullaan Minnan top3 seksikkäät asut miesten päällä ja Kimmo on käynyt eläinlääkärillä tekemässä huomioita. Minna ajoitti viikonlopun kauppareissunsa maratoonareiden reitille ja annetaan myös vinkit kaikille huiputtajille, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmon perheenjäsen on rakastunut tulisesti Ylen puoli seitsemän ohjelman Mikko Kekäläiseen ja Minna taas on tänään ihan EVVK. Kimmon reissu eläinlääkäriin on saanut nurinkurisen jäänteen ja kuullaan erityisen hyviä uutisia kaikille naisille, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Päivässä purkitettiin erilaisia hajuja ja käytiin Elon Muskin innoittamana läpi kalleimpia ostoksia. Herra Pörrin sairastelut sekä siitä syntyneet lääkärilaskut olivat kuumia puheenaiheita. Tällä viikolla jälkikuuntelussa tarkistettiin missä se Tapiola oikeasti sijaitsee. Mukana myös koulupoliisi Merja Rasinkankaan haastattelu. Kuuntele kooste tästä!
Koiraa harkitessa kannattaa varautua myös yllättäviin kustannuksiin. Pahimmillaan edessä voi olla tuhansien eurojen lasku.
Eläinlääkärit eivät osanneet yhtään varautua näkyyn, jonka he kohtaisivat.
Nainen uskoo, että kauneusleikkausten lisäksi Tallinnaan lähdetään pian myös halpojen eläinlääkärikulujen toivossa.
Hamsterit jemmaavat tunnetusti poskiinsa ruokaa. Tämä yksilö oli löytänyt sinne jotain ihan muuta.
Koiranomistajat haluavat usein tarkkailla tilannetta, jos lemmikki käyttäytyy oudosti, mutta vatsalaukun kiertymän ollessa kyseessä, ei kannata odotella.
Suomalainen eläinlääkäri kirjoittaa suoraan, että vain kusipäinen ihminen voi olla Paavo-kissaa kohdanneen kammottavuuden takana.
Koirapotilaan kylmät hermot tekivät vaikutuksen nettikansaan.
Joukkorahoitussivu Indiegogosta löytyy lukuisia kohteita, joissa lemmikkien lääkärikuluihin haetaan avustusta. 
Kuva Itä-Suomen poliisin uusimmasta virkamiehestä on saanut Facebookissa huiman suosion. Eilen julkaistulla kuvalla on jo 60 000 tykkäystä!