Kuva: Fotolia

Tyttö joutui viemään hamsterinsa eläinlääkäriin - Kävi ilmi, että ahneudella on hintansa

07.07.2017 13:15 - Katariina Auvinen

Hamsterit jemmaavat tunnetusti poskiinsa ruokaa. Tämä yksilö oli löytänyt sinne jotain ihan muuta.

Northhamptonilaisen 19-vuotiaan nainen päätti julkaista Twitterissä hänen siskonsa kertoman tarinan eräästä hamsterin omistajasta, joka tuli eläinlääkärin vastaanotolle. Naisen sisko on eläinlääketieteen opiskelija ja työskentelee vastaantotolla. Viesteistä käy ilmi, että eräs tyttö olisi tuonut hamsterinsa eläinlääkärin vastaanotolle. Hamseri oli ollut outo, eikä se ollut syönyt tai juonut kolmeen päivään yhtään mitään. Eläin oli vain kököttänyt kiinni häkin seinämässä. 

Tyttö oli tuonut lemmikkinsä eläinlääkäriin, jossa se oli liikkunut ja juonut normaalisti. Eläinlääkäri oli kysynyt omistajalta, onko jotain tapahtunut, joka olisi voinut aiheuttaa liikkumattomuuden. Omistaja oli kertonut, että hamsteri karkasi pieneksi hetkeksi, mutta se saatiin kiinni jääkaapin alta. 

Kävi ilmi, että hamsteri oli jemmannut poskeensa jotain. Eläinlääkäri löysi sieltä jääkaapin oveen laitettavan magneetin, jonka hamsteri oli syönyt. Hamsteri oli magneetin jemmatessaan jäänyt kiinni metallisiin häkin kaltereihin eikä voinut sen vuoksi liikkua mihinkään. 

Onni onnettomuudessa magneetti saatiin pois ja hamsteri pääsi jatkamaan matkaa omistajansa kanssa. 

Lue myös: Pikkuinen hamsteri loukkasi jalkansa ja sai kipsin - söpöstä kuvasta netti-ilmiö

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat