Franzén kertoo Voice.fi:n haastattelussa myös siitä, millaista oli näytellä lämmintä ja hyväsydämistä hahmoa karskien ja kovien roolihahmojen sijaan.
Elokuva julkaistaan heti uuden vuoden alussa.
Radio Novan Aamussa Minna menee pähkinöiksi hamsterista, Parta-Markukseen iskee kuume, kuin sika limppuun ja Aki ei tarvitse mitään. Paitsi ehkä hatullisen Riku Niemistä ja loma-asunnon Espanjasta. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Isä kirjoitti tyttärelleen, että hamsterin metsästys oli yhtä stressaavaa kuin asianajotutkinnon suorittaminen.
Mies soitti paikallislehteen, jotta lemmikki löytäisi kotiin.
Olympialaiset lähestyvät, ja sekös herättää ajatuksia ilmoille. Onko junamatka Tampeelle ollut aina liian lyhyt? Onko urheilijoilla tarpeeksi kondomeja kisoissa? Kuuntele aamun parhaat!
Lisa Goodmanin hämmennys oli suuri, kun perheen rakas hamsteri heräsi henkiin.
Hamsterit jemmaavat tunnetusti poskiinsa ruokaa. Tämä yksilö oli löytänyt sinne jotain ihan muuta.
Kuva jalkansa murtaneesta hamsterista on saanut ihmiset tunteellisiksi.
Juhannusviikon kunniaksi tuotantoassari Essi tyrkättiin peukalo pystyssä valtatien varteen ja määränpääksi annettiin kesäinen kaupunki Hanko.
Vain koska olet hamsteri, ei estä sinua pääsemästä ulos kävelylenkille. Seikkailuun! 
Lokoisat oltavat takaavat tyytyväisen jyrsijän käy ilmi isobritannialaisesta tutkimuksesta, jossa mitattiin yksinkertaisissa oloissa ja luksushäkeissä elävien hamstereiden onnellisuutta. Onnellisemmat hamsterit olivat alttiimpia kokeilemaan uusia asioita.
HelloDenizen-YouTube-kanava on tunnettu suloisista eläinvideoistaan, joita on käyty katselemassa kymmeniä miljoonia kertoja. Ystävänpäivän kunniaksi julkaistulla videolla nähdään, miten kahden suloisen hamsterin unelmien treffit sujuvat.