Kuva: Fotolia

Äiti jakoi varoittavan esimerkin: "Älkää missään nimessä haudatko lemmikkiänne"

23.11.2017 19:15 - Katariina Auvinen - Luettu 117 kertaa

Lisa Goodmanin hämmennys oli suuri, kun perheen rakas hamsteri heräsi henkiin.

Englantilainen äiti, Lisa Goodman, päätti jakaa varoittavan kuvan pitkän tekstin kera Facebookissa viime viikolla. Perheen suru oli suuri, kun he eräänä päivänä katsahtivat lemmikkinä olleen hamsterin häkkiin. Hamsteri näytti menehtyneen yön aikana. 

Fudge-niminen lemmikki yllätti kuitenkin kaikki heräämällä takaisin henkiin. Goodman sai selville, että hamsterit menevät horrokseen, jos lämpötila laskee heille liian kylmäksi. Nainen pelkää, että iso osa ei tiedä tätä, joten monet voivat haudata lemmikkinsä turhaan. 

"Älkää ikinä haudatko lemmikkiänne. Hamsterit vaipuvat horrokseen, jos lämpötila laskee heille liian kylmäksi. Jos näin käy, asettakaa hamsteri vaikka kuumavesipullon päälle, jonka päällä on vielä pyyhe, jolloin lemmikki voi rauhassa heräillä. "

Goodmanin kuva ja päivitys sai valtaisan suosion. Se on kerännyt jo yli 200 000 jakoa ja tuhansia kommentteja. Naisen on pitänyt myös rauhoitella ihmisiä. 

"Pieni lisäys:En tarkoittanut tällä kuvallani, että kaikki kuolleeksi luullut hamsterit olisivat olleet horroksessa. Tarkoitin vain valistaa omistajia tällaisesta mahdollisuudesta." 

Monet ovat kuitenkin kiitelleet Goodmanin neuvoja, koska eräskin kommentoija olisi luullut hamsterinsa kuolleen. Kävi ilmi, että hamsteri oli vaipunut horrokseen ja se oli täysin terve. 

Lue myös: Tyttö joutui viemään hamsterinsa eläinlääkäriin - Kävi ilmi, että ahneudella on hintansa

Lähde: Daily Mail 

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat