Kuva: Shutterstock

Eläinsairaalaan saapui erikoinen "oranssi lintu" - sitten yllättävä totuus paljastui

10.07.2019 11:45 - Milena Raappana

Eläinlääkärit eivät osanneet yhtään varautua näkyyn, jonka he kohtaisivat.

Villieläinsairaala Twiggywinkles sai poikkeuksellisen asiakkaan heinäkuun alussa. Heille soitettiin erikoisesta oranssista linnusta, joka ei pystynyt lentämään ja jonka soittaja oli pelastanut tien sivusta. Sairaalassa ei kuitenkaan yhtään osattu odottaa, millaisen näyn he kohtaisivat, kun lintu todella tuotiin päivystykseen.

Lintu oli väriltään täysin oranssi ja haisi kummalliselta. Eriskummallinen yksilö kuitenkin osoittautui aivan tavalliseksi lokiksi, jolle oli käynyt hupaisi moka. Villieläinsairaalan Facebook-päivityksestä käy ilmi, että lintu oli jollain tavalla saanut sotkettua itsensä yltäpäältä curry- tai kurkumakastikkeeseen.

"Meillä ei ollut mitään ajatusta, mitä odottaa emmekä olisi koskaan arvanneet tätä. Kastiketta oli kaikkialla sen höyhenissä, mikä esti sitä lentämästä kunnolla. Eläinlääkärimme antoivat sille (nykyään nimeltään Vinny intilaisen ruuan vindaloon mukaan) kunnollisen kylvyn puhdistaakseen höyhenet. Vinny onnistui sotkemaan heidät curryveteen, mutta antoi lopulta jynssätä itsensä puhtaaksi."

Vinny-lokki pääsi vapauteen pian kylvetyksen jälkeen. Katso kuvat oranssista lokista alta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Perhe valmistautui kauniiseen yhteiskuvaan - röyhkeä yllätys tallentui otoksiin

Lue myös: Nainen luuli pelastaneensa pullean ja aggressiivisen "kissan" - tajusi erheensä seuraavana päivänä

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat