Kuva: YouTube / Netflix

Squid Game -sarjan kohtaus päätyi poliisin varoitusviestiin Intiassa - videosta nettihitti

16.10.2021 20:15 - Lauri Kujanpää

Squid Game on Netflixin kaikkien aikojen suosituin sarja. Nyt Intian pääkaupungissa Mumbaissa poliisi on käyttänyt sarjaa muistuttamaan liikenneturvallisuudesta.

Netflixin Squid Game -sarjassa iso joukko ihmisiä kilpailee erilaisissa, hieman viritetyissä, lastenpeleissä ja tavoittelee valtavaa palkintopottia. Panoksena on oma henki.

Sarja on ollut valtava hitti ja se on noussut Netflixin kaikkien aikojen katsotuimmaksi. Ensimmäisen 25 päivän aikana sarjan pariin on nimittäin liittynyt yli 111 miljoonaa ihmistä ympäri maailman. Ennätystä piti aiemmin hallussaan hittisarja Bridgerton, joka keräsi ensimmäisen 28 päivän aikana 82 miljoonaa katselijaa. Voit lukea lisää täältä. 

Nyt poliisit Intian pääkaupungissa Mumbaissa ovat inspiroituneet sarjasta. Paikallinen poliisi nimittäin julkaisi Instagram-sivullaan videon, jossa nähdään kohtaus Squid Game -sarjasta. Samalla poliisi haluaa muistuttaa liikenneturvallisuudesta.

"Olet liikenteessä pelisi päähenkilö ja voit pelastaa itsesi. Pysähdy punaisissa valoissa", julkaisussa kirjoitetaan. 

Videolla nähdään sarjasta tuttu jättimäinen robottinukke, joka antaa kilpailijoiden liikkua vihreällä valolla. Videon lopulla on vielä pieni muistutus liikenneonnettomuuksista.

Julkaisu on levinnyt kovasti Instagramissa ja saanut yli 100 000 katselukertaa. Näet julkaisun alta tai tästä. 

Squid Game on kielletty alle 16-vuotiailta, mutta se on kerännyt valtavan määrän lapsikatsojia. Eri koulut ovatkin varoittaneet vanhempia, että sarja ei sovellu lapsille väkivallan vuoksi, ja kertoneet, että oppilaat ovat leikkineet sarjassa nähtyjä pelejä välitunneilla. Vaikka koulun leikeissä ei toimita väkivaltaisesti, kopioidaan niissä sarjasta tuttuja eleitä, kuten ampumista. 

Voit lukea lisää täältä. 

Lue myös: Squid Game aiheuttaa ongelmia välitunneilla - koulut varoittavat vanhempia väkivaltaisesta sarjasta

Lue myös: Squid Game rikkoi Netflix-ennätyksen - järjetön määrä katseluita

Lue myös: Huomasitko? Squid Game -fani löysi sarjasta mielenkiintoisen yksityiskohdan

Lähde: BBC

Kilpailut

Uusimmat