Poliisi kehottaa viettämään vappua pienissä porukoissa.
Poliisien yllä nähtävät suojavarusteet ovat kuin sairaalassa.
Itä-Suomen poliisilaitoksen jakama kirjoitus leviää parhaillaan Facebookissa.
Tapahtumaketju sai alkunsa liikennevaloissa Lahdessa.
Ramsey oli kuollessaan 73-vuotias.
Pyyntö tiivistää hyvin sen, miten erilaista lasten ja nuorten elämä saattaa Suomessakin olla.
Helsingin poliisilaitos varoittaa useista valeprofiilien tekemistä huijauksista, joita on tapahtunut syksyn aikana Facebookin kirpputoriryhmissä.
Yöllinen metelöinti, roskaaminen ja laiton tulenteko ovat lisääntyneet Nuuksion kansallispuistossa. Retkietikettiä noudattamalla kaikki voivat nauttia luonnosta sovussa.
Maija Vilkkumaa siteeraa Satumaa-tango-hittinsä kantaa ottavia sanoituksia.
'Olin nuori ja tarvitsin ne rahat' -tyyppinen tilanne ollut nuoruudessa niin Niinalla kuin Anssillakin. Mutta mihin se heidät ajoi..? Reilukerhossa saimme haastatteluun koulupoliisi Merja Rasinkankaan. Hänellä oli jälleen painavaa asiaa koulukiusaamisesta, sekä terveiset vanhemmille. Tätä ei kannata missata!
Postin nimissä tulevat viestit saattavat jopa ilmestyä samaan viestiketjuun, johon Postin aidot saapumisilmoitukset tulevat.
Kansalaisten terävä havainnointi johti useamman pyörävarkaan kiinnijäämiseen Espoossa. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kertoo, kuinka pyörävarkaat usein toimivat.
Oulun poliisilaitos jakaa vinkkejä marjastajille kieli poskessa kirjoitetussa Facebook-päivityksessä.
Keskiviikkona ihasteltiin erilaisia isovanhempien kutsumanimiä. Poliisit ja hävittäjälentäjät keräävät ihailevia katseita, mutta miten käy radiojuontajalle. Millaisia herkkuja on tänään tarjolla ja millaisen tuloksen Anssi sai sipsitestissä? Entä voiko hämähäkkiä syyttää sakoista?
Koronapandemia on saanut huijarit liikkeelle.
Niinan lomaillessa Anssin seurana on illoista tuttu Heidi Suomi. Tänään listattiin kovimmat turn onit ja turn offit, sekä ihmeteltiin naksuvia housuja. Mutta mikä on niin ihanaa, että tekee mieli huutaa?