Kuva: AOP

Metallica-keikka meni Sampo Kaulaselta täysin pieleen - Radio Nova yllätti kyläkauppiaan

19.07.2019 09:15 - Katariina Auvinen

Sampo Kaulanen kertoi, että oli odottanut Metallican keikkaa vuoden verran.

Kyläkauppias Sampo Kaulasen Metallican keikka Hämeenlinnassa meni plörinäksi tällä viikolla, kun Minttu-vaimo joutui taluttamaan väsyneen juhlijan liiallisen humalatilan vuoksi nukkumaan kesken keikan. Kaulanen harmitteli asiaa mediassa ja myönsi avoimesti ylilyönnin.

- Kyllä on vieläkin paska fiilis asiasta. Sen lisäksi juilii tässä vaiheessa vielä takaraivossa tuo alkuviikko, kun ei näin nelikymppisenä oikein jaksa, Sampo Kaulanen kommentoi Radio Novan Esko Eerikäiselle. 

Radio Novan kesäaamujen juontajat eli Esko Eerikäinen ja Kalle Lamberg sekä Fullsteam päättivät yllättää Kaulasen perjantaina. Kesäjuontajat lupasivat, että Kaulanen pääsee katsomaan Ed Sheerania Malmin lentokentälle ensi viikolla. Lähes loppuunmyydyille keikoille odotetaan noin 60 000 ihmistä. 

- Me tiedämme, että et varmasti ole ainoa suomalainen, joka on ottanut vähän brenkkua näin kesällä. Sen lisäksi meitä harmittaa vaimosi puolesta, joka joutui keskittymään sinun roudaamiseen enemmän kuin keikan katsomiseen, joten annamme teille toisen mahdollisuuden, Eerikäinen alustaa. 

Kalle Lamberg ja Esko Eerikäinen halusivat yllättää kyläkauppiaan, koska kaikki tekevät välillä virheitä. (kuva: Emmi Moilanen)

Kun Kaulanen kuuli, että hän pääsee katsomaan Ed Sheeranin keikkaa, hän oli todella kiitollinen. 

- Oikeastiko? Onpa hieno asia, kiitos paljon, hän kiittelee. 

Eerikäinen vannotti lopuksi, että Kaulanen juo keikalla vain vettä. 

- Kyllä näin tehdään, hän lupaa. 

Lue myös: Sampo Kaulanen haluaa supersuosittuun amerikkalaiseen tv-sarjaan - "Haen jenkkikansalaisuutta"

Lue myös: Selviytyjät-voittaja Sampo Kaulasella erikoinen kotiinpaluu - Minttu-vaimo tivasi salaromansseista

Kilpailut

Uusimmat